Promiňte, zase já a titulky. Nevíte někdo prosím jak si posunu titulky o ca. sekundu dal? Ted mi jdou jedny titulky zase u jednoho filmu moc rychle a jiný funkční titulky jsem nenašla.
!!!Prosím!!! a předem děkuji za jakoukoliv odpověď.
Titulky: ted mi jdou zase rychleji nez film :-/
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Titulky: ted mi jdou zase rychleji nez film :-/
Jsou programy na časování titulků. Například Subtitle tool, DVDSubEdit, apod. Nemám s nimi ale zkušenosti.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Díky, díky. Subtitle tool jsem zkoušela, ale pro mě mexická vesnice. Já vůbec nevim ani jak mam prijít na to jak to posunu. Vypadá to jednoduše, ale vůbec neni... a nebo já jsem debilní

- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nezkoušel jsem, ale záložka posun času - směrem dozadu - posun části ne - a do políčka sekund zkus dát 1a pak už to doladíš podle těch počtu snímků
Tohle všechno ale dělej na záložní kopii titulků, ať si nerozhasíš originál
Tohle všechno ale dělej na záložní kopii titulků, ať si nerozhasíš originál
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Hned jak budu doma to zkusím, co to dělá/nedělá. Děkuji vřele za rady!!!
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nejjednodušší je asi Timeadjuster. http://www.slunecnice.cz/sw/time-adjuster/
Případně Subtitle workshop http://www.slunecnice.cz/sw/subtitle-workshop/
Případně Subtitle workshop http://www.slunecnice.cz/sw/subtitle-workshop/
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
V programu Subtitle Tool si zapni přehrávač (F9), přetoč film až na konec na poslední větu, kterou ve filmu někdo vysloví a zjisti čas jejího začátku. V záložce "Změnit rychlost" políčko "Šablony pro změnu rychlosti" nastav na "...jiný" máš tam dvě políčka a v každém "1". Druhé číslo (to vlevo) změň třeba na 1,00005 (čím menší, resp. bližší 1, tím menší posun) a klikej na "Udělej to" dokud nebudeš mít čas posledního titulku shodný s začátkem poslední věty. Snad je to srozumitelné 

-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Moc vám děkuju za rady, ale nejde mi to. Asi tu s titulkama budu sedět ještě hodně dlouho, než se mi to podaří a nebo taky nepodaří. Jdu zkoušet chytit tu poslední větu
... oni tam mluví hrozně blbě :-/
Nejde někde to toho programu třeba prostě zadat dýlku filmu, že se to třeba přerozdělí samo?

Nejde někde to toho programu třeba prostě zadat dýlku filmu, že se to třeba přerozdělí samo?

Stáhni si KMPlayer, spusť požadovaný film a v průběhu přehravání můžes synchronizovat titulky klávesami:
ú = -0.5s
) = +0.5s
Shift + ú = -5s
Shift + ) = +5s
alt + y = podle potřeby přesnější nastavení synchronizace
Edit: aha ty chceš aby ty titulky byly na pevno posunuté pro vypálení že?.. Můžeš zkusit tento program, vypadá velmi jednoduše.
ú = -0.5s
) = +0.5s
Shift + ú = -5s
Shift + ) = +5s
alt + y = podle potřeby přesnější nastavení synchronizace
Edit: aha ty chceš aby ty titulky byly na pevno posunuté pro vypálení že?.. Můžeš zkusit tento program, vypadá velmi jednoduše.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Tak jsem s tim porad ani nehla
. Ten posledni program vypada opravdu velmi jednodusse, ale jen vypada
a nebo ja jsem blba jak vrata
. Ja totiz vubec nevim co tam mam vyplnit
. Jdu zkouset dal. Diky moc vsem za rady!!!

Ja to dříve dělal přímo v přehrávači a to MV2Player :)
Asi největší výhodou tohoto programu je však možnost posunu titulků a to velice jednoduše - kombinací CTRL + šipka.
Lenovo Legion 5 ( Ryzen 7, RTX3070 140W, 32GB RAM )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
Soubor - jaký soubor s titulkama se bude upravovat
Do souboru - kam se výsledný soubor uloží
posun je snad jasný ... (1 milisekunda = 0,001 sekund) přidáš jen před to + nebo - pro posun dopředu/dozadu a klikneš na přepis. Vždy si udělej kopii originálního souboru, to jen pro všechny případy
Do souboru - kam se výsledný soubor uloží
posun je snad jasný ... (1 milisekunda = 0,001 sekund) přidáš jen před to + nebo - pro posun dopředu/dozadu a klikneš na přepis. Vždy si udělej kopii originálního souboru, to jen pro všechny případy

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3779
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
14 zář 2024 17:00