Smazal jsem celý web jedné neziskovce. Je to trestné?*
Re: Smazal jsem celý web jedné neziskovce. Je to trestné?*
Mimochodem on se k tomu sám doznal na FaceBooku 

diamond: Lépe bych to nenapsal :) Nejradši bych tuto diskuzi zamkl...
Pochopíš že on z toho problém mít nebude? Jelikož vím že děláte jen bububu. Není od něj správné že to smazal, ale přestaň bubovat a radši si trhej chlupy z prd*le...
pukasinek píše:Mimochodem on se k tomu sám doznal na FaceBooku
Pochopíš že on z toho problém mít nebude? Jelikož vím že děláte jen bububu. Není od něj správné že to smazal, ale přestaň bubovat a radši si trhej chlupy z prd*le...
Návod na HiJackThis log*HWMonitor*CCleaner*HWInfo
KDO SE MOC PTÁ, MÁLO GOOGLÍ!
CS 1.6. The Best Game.
2x3.1Ghz|4GB|HD4250|500GB 7.2k|Fortron 400W
KDO SE MOC PTÁ, MÁLO GOOGLÍ!
CS 1.6. The Best Game.
2x3.1Ghz|4GB|HD4250|500GB 7.2k|Fortron 400W
king-surf napsal:
"Pan Pavel" plnoletý je. Mladýmu je sice 14, ale na jednom osobnim chatu se Fromwestu dostala zpráva přímo od údajnýho viníka, že byl podplacenej konkurencí a podle jeho slov jeho úkol byl mazat články, přitom zmizelo ještě trochu grafiky, v který on prej prsty nemá... Mám takovej dojem, že to bude ještě zajímavý. :)
pukasinek: Jenže majitel portálu a jeho spolupracovníci nikdy trestní oznámení nepodají... Nejsou plnoletí a nebudou oznamovat jejich rodičům že jim někdo smazal data z webu a na web na který přijde pár lidí denně.
"Pan Pavel" plnoletý je. Mladýmu je sice 14, ale na jednom osobnim chatu se Fromwestu dostala zpráva přímo od údajnýho viníka, že byl podplacenej konkurencí a podle jeho slov jeho úkol byl mazat články, přitom zmizelo ještě trochu grafiky, v který on prej prsty nemá... Mám takovej dojem, že to bude ještě zajímavý. :)
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Koukám, že se nám zde objevují stále nováčci. Nechcete se přesunout zpět na facebook?? Tam se můžete fackovat. Je to skutečně jediné, co můžete. Hmotná zodpovědnost zde stále chybí, tak není co řešit
S tou špionážní aférou už to přeháníte
//osobně bych se nechlubil tím, že mi web smazal jeden z registrovaných členů a nemám ho jak nahodit
Svědčí to o amatérství, ačkoliv se to tváří profi.
S tou špionážní aférou už to přeháníte

že byl podplacenej konkurencí a podle jeho slov jeho úkol byl mazat články, přitom zmizelo ještě trochu grafiky, v který on prej prsty nemá... Mám takovej dojem, že to bude ještě zajímavý. :)
//osobně bych se nechlubil tím, že mi web smazal jeden z registrovaných členů a nemám ho jak nahodit

Naposledy upravil(a) d1amond dne 16 zář 2010 21:58, celkem upraveno 2 x.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Stejně s tim nic neuděláte. Tohle by se začalo možná tak řešit, kdyby za tim stály firmy a ne lidi bez občanek.
Bohužel, zakladatel si je sám do svého projektu dobrovolně připletl a udělil jim nadměrné práva, tak to tak dopadlo.
Bohužel, zakladatel si je sám do svého projektu dobrovolně připletl a udělil jim nadměrné práva, tak to tak dopadlo.
-
- Pohlaví:
Nepřijde vám to cele už jako flame? Chtělo by to zamknout a jak bylo psáno, ať si to řeši jinde!
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Diskuse naprosto neřešící problémy kolem PC, ale problémy jiné webové stránky a nikam nevede, vzhledem ke konfrontačnímu tónu a proto zamykám.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Zaplatil jsem 2799 Kč za Windows 11 Pro – systém není aktivovaný, klíč jsem nedostal Příloha(y)
od MoA285 » 27 kvě 2025 20:38 » v Reklamace a zákony - 15
- 3796
-
od MoA285
Zobrazit poslední příspěvek
28 kvě 2025 00:59
-
-
-
Jak stáhnout celý tento návod z webu?
od Peťa » 15 srp 2024 16:24 » v Internet a internetové prohlížeče - 6
- 5712
-
od Peťa
16 srp 2024 08:52
-
-
-
Jsem jediný uživatel PC, ale nemám oprávnění Správce!
od Minapark » 16 zář 2024 16:15 » v Windows 11, 10, 8... - 2
- 3003
-
od mmmartin
21 zář 2024 10:40
-
-
-
Příchozí email z vlastní adresy, který jsem neodeslal (gmail)
od Milan21 » 08 srp 2024 16:31 » v Vše ostatní (bezp) - 5
- 4051
-
od jaro3
08 srp 2024 20:56
-