XpressMusic-Jak nahrat film do mobilu ?

Vše o vašich mobilních zařízeních…

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: XpressMusic-Jak nahrat film do mobilu ?

Příspěvekod memphisto » 16 zář 2010 08:00

Nemůžu si pomoct, ale to strašení šedivkami mi spíš přijde jako marketingový tah prodejců. Snad všechny moje "běžné" telefony byly šedivky (mimo HTC) a nemohl jsem si na nic stěžovat. Nechal jsem si (v pozdější fázi už sám) přehrát firmware za 100 Kč a všechny telefony fungují bez problémů doteď a záruka na ně byla klasicky 2 roky. A cena byla daleko nižší než v běžném obchodě, takže .... Navíc pokud byl telefon určen pro jakýkoliv trh v evropské unii a má český manuál a češtinu v telefonu, tak ti to může být naprosto jedno
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Reklama
šulda
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod šulda » 17 zář 2010 09:46

Ano, dokud není po dobu záruky problém s telefonem tak je to OK. Při reklamaci už ale v drtivý většině nastanou problémy. Jsou i slušní dovozci šedivek, těch je ale bohužel jak šafránu a ten kde kupoval autor topicu patří stejně jako mobilky mezi šmejdy. Jistě, telefon mu povalí a až chudák zjistí jak připojit telefon k PC, pak připojí a bafne na něj aktualizace FW a on ji udělá, a udělá ji snadno protože je to velmi jednoduché, tak s ním nebude telefon komunikovat česky, pak nastanou první problémy. Je to trochu zapeklitější než si myslíš a za ty roky co se kolem symbianu motám vím že to není přehnaný upozornit na zákeřnost šedivek. Stále, jak už sem se znínil i zde, ale tvrdím že je to každýho věc. Pouze a jen informuji.
Člověk se pořád učí.

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 17 zář 2010 09:56

Už jsme trochu OT, ale nevadí :smile:

Já mám spíš pocit, že okolo těch šedivek je to zbytečně nafouknutá bublina. Ty mobily jsou levnější než pro náš trh a i kdyby bylo potřeba nahrát češtinu, tak ta stovka není zase tak vysoká částka a že je nechtějí reklamovat? Za to může jen prodejce a těch poctivých je hodně málo i v jiných odvětvích. Navíc na netu je spousta návodů jak flashnout firmware, takže není problém si nahrát svůj. Takový mám z toho já pocit :smile:
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

šulda
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod šulda » 17 zář 2010 10:27

Flash není těžký pro nás ale mám několikrát do týdne v SZ na symbianových fórech lidi který to nezvládnou ani podle blbuvzdornýho návodu :D No kolik to stojí u odborníků nevím protože sem jejich služby nikdy nevyužil a ceny od lidí který to využili se dost rozcházejí.
Člověk se pořád učí.

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 17 zář 2010 10:33

Právě mám známého, co tohle dělá a ceny se pohybují od 150 - 500 Kč za flash a případné odblokování. Nahrání češtiny je do 100 Kč. Odblokování už ale většinou není třeba, protože SIM Lock se už skoro nepoužívá. Taky nechápu, co se na tom těm lidem může podělat. Ať se jedná o jakýkoliv telefon, tak je to naprosto jednoduché a většinou jsou i obrázkové návody. Jednou se mi tedy nepovedl flash, ale to bylo díky našemu psovi, co mi skočil na židli a vytrhl kabel z mobilu a ten už jsem nerozchodil :?

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Poškozený film na HD i na záložním HD
    od bod » 12 zář 2024 21:19 » v Vše ostatní (sw)
    4
    3186
    od zeus Zobrazit poslední příspěvek
    14 zář 2024 17:00
  • Koupě mobilu
    od lucaso84 » 27 úno 2025 19:08 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    11
    10298
    od AirCrew Zobrazit poslední příspěvek
    03 bře 2025 19:26
  • Zvuk z PC i mobilu v 1 sluchátkách
    od Givanni » 13 zář 2024 09:26 » v Vše ostatní (hw)
    13
    5591
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    13 zář 2024 14:32
  • Podpora mobilů s formátem avif
    od p3v4x » 22 pro 2024 22:01 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    6
    3142
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    23 pro 2024 11:04
  • Vzdálený přístup z mobilu na mobil
    od czTANIScz » 30 čer 2024 14:32 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    4
    4158
    od czTANIScz Zobrazit poslední příspěvek
    11 črc 2024 21:11

Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”