názor na minulou debatu

...

Moderátor: Mods_senior

Co navrhujete

Trestní oznámení na neznámou osobu
2
18%
Osobní pokutu
1
9%
Nechat to plavat
3
27%
Osobní schůzka
0
Žádná hlasování
Debata s rodiči
5
45%

Celkem hlasů: 11

PavelKilleR
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

názor na minulou debatu

Příspěvekod PavelKilleR » 17 zář 2010 13:14

Dobrý den, debata, která se řešila v mojí nepřitomnosti je na http://pc-help.cz/viewtopic.php?f=45&t=57534 . Jelikož jsem byl pryč a nemohl jsem nic k této diskuzi napsat mě docela zklamalo. Proto jsem se rozhodl, že Vám napíšu jak to vše je! Jsem majitel a jsem plnoletý. Filip Šedivý byl redaktor, který měl za sebou možná tak 4% z celého obsahu. Jeho práce byla dobrovolná! Měl na starosti přidávat online hry do sekcích. Filip Šedivý požádal o vymazání jeho administračních práv 15.zaří 2010 v 16:30 a v 16:32 byl vymazán obsah FW + mnoho jiných věcích. Na Facebooku se sám doznal a napsal ke všemu přístupové údaje na MYSQL. Ke všemu sám napsal, že použil nelegální program na hacknutí do php Fusion pomocí skriptu, který do programu vložil. Jelikož je mi 21 let a mám zkušenosti + strejdu na kriminálce, tak mohu velice rád dodat, že Neznámý pachatel Filip Šedivý spáchal trestný čin. Je mu sice 14 let ale za jeho chování zodpovídá jeho hlavní zástupce (rodič). Chci dodat, že na foře NEZADOUCÍ_REKLAMA.cz je psáno, že žádný server,download,film atd nepatřejí pro NEZADOUCÍ_REKLAMA, ale jsou pouze odkazující. Tím chci dopotvrdit, že NEZADOUCÍ_REKLAMA ani nemá vlastní herní server. NEZADOUCÍ_REKLAMA je zcela v pořádku a neporušuje žádné autorské práva a to ani obsahově! Jestli si myslíte, že to nechám jen tak být tak OMYL. Filip Šedivý se totiž rozhodl, že bude ke všemu vyhrožovat celému týmu NEZADOUCÍ_REKLAMA.cz a to je další trestný čin. Jelikož Filip Šedivý píše to čemu ani nerozumí , tak si sám kadí do bot. Myslí si, že když je mu 14let a bydlí daleko, tak ho trest nečeká. Bohužel kvůli jeho chování jsem se rozhodl, že zjistím pomocí IP adresy jeho bydliště a osobně si zajedu k jeho rodičům. Mám důkazy jako recording z hovoru skype, kde jsem debatoval s filipem, mám print screeny, veškeré rozhovory a články uložené. S toho plyne, že vše co Filip napsal, bude použito proti němu a tím se všude doznává a přiznává k trestnému činu. Nějaké dodatky, jako že děláme jen BUUUUBUUUU je bohužel omyl. Ke všemu Filip Šedivý odešel a vymazal NEZADOUCÍ_REKLAMA kvůli tomu, že jsem ze srandy psal každému redaktorovi, že chci 100článku za hodinu. Každý administrátor může toto potvrdit, že jsem tuto větu vydával s úsměvem s tím, že můj humor každý pochopí. Hold jedna osoba to nepochopila a bude za to pikat. Jelikož se jedná o trestný čin, tak hodnota částky je nad 5 000 KČ a já udělám vše aby Filip Šedivý trest dostal. Byl jsem rozhodnut aby zaplatil jen vložení zálohy 100Kč , ale on se rozhodl provokovat a vyhrožovat a ke všemu urážet a to neměl. Měl být rád, že ho čeká 100 kč pro hosting. Žádám ne neblokování této diskuze, protože mě strašně zajímá co napíšou lidi, kteří psali v minulé debatě lži, jako že nejsem plnolety, že NEZADOUCÍ_REKLAMA má nelegální servery atd…. První si POŘÁDNĚ PROHLÍDNĚTE OBSAH A PAK PIŠTE NĚCO CO NENÍ PRAVDA! NEZADOUCÍ_REKLAMA NEMÁ ŽÁDNÉ SERVERY A ANI ŽÁDNÉ MIT NEBUDE! DĚKUJI

Reklama
king-surf
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Re: názor na minulou debatu

Příspěvekod king-surf » 17 zář 2010 13:25

Ale měl a i nelegální obsah v něm.

Prosím o uzamčení topicu a AŤ TYTO DEBATY ŘEŠÍ MEZI SEBOU, NETAHAJÍ NA FÓRUM O POČÍTAČÍCH!
Návod na HiJackThis log*HWMonitor*CCleaner*HWInfo

KDO SE MOC PTÁ, MÁLO GOOGLÍ!

CS 1.6. The Best Game.
2x3.1Ghz|4GB|HD4250|500GB 7.2k|Fortron 400W

PavelKilleR
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod PavelKilleR » 17 zář 2010 13:32

bohužel je to lež. Za celý obsah zodpovídam já a na 100% vím, že každý článek byl ručně vytvořen a nebyl kopírován. Je mi líto, ale je ti taky 14let. Nechci diskriminovat věk, ale ja tě znám od PC-Help a mohu dodat , že píšeš samé lži!!!! Hazíš špínu na portál, který je z cela v pořádku. Pokud chceš mít taky semnou tahanice, tak v tom pokračuj, Ja totiž nemám jen pusu a ruce na psaní, ale mám i nohy a auto a nebojím se ho použít na cestu klidně i k tobe a do očí ti klidně řeknu, jaký si pako! Když něčemu nerozumíš, tak se do toho laskavě neser a jdi si raději uklditit pokojíček, zapnout šmoulí hitparádu nebo příde tvoje maminka a vynadá ti, že nemáš uklízenej pokojíček. Když dospělí debatujou, tak šoupej nohama napřed. Omlouvám se PC-helpu za moje vulgariti, ale mám bohužel pravdu! Mladí lidé, kteří nevědí, ale píšou lži a lži a lži
Naposledy upravil(a) PavelKilleR dne 17 zář 2010 13:33, celkem upraveno 1 x.

HAFcool
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod HAFcool » 17 zář 2010 13:33

Jo jasne udelal chybu,ale kazdy si zaslouzi druhou sanci.Ale trest je take na miste.Urcite bych to netahal k soudu nebo tak neco,myslim si ze toho kluka by to znicilo tak jako rodice.Kdyby se tohle stalo mne resil bych to spis osobne,ale urcite bych do toho nechtel tahat rodice.
Tady na forum ti nikdo presne nerekne co mas a nemas delat.Musis se rozhodnout sam.
PS-Nechal bych to jeste tak 2-3hodiny odemceny,zajima mne co se tady bude dit :D

king-surf
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod king-surf » 17 zář 2010 13:35

Nekontaktoval jsem tě náhodou přes e-mail (či dokonce SZ na pchelpu) že máš mód ze serveru stáhnout? napsal si, že ano :) Bohužel, někdy je moudřejší i 14-ti letý chlapec než 21 letý dospělý člověk (né vždy je "dospělý).

Já se této debaty vzdávám, mám svůj názor a rozhodně starosti úplně jinde :)

Toto je opravdu diskuze o počítačích, né hádka kdo má pravdu a jaké nároky...

Takové narážky jako že mi je 14 let apod. si strč za klobouk, v mém věku jsi byl ještě menší šulda jak já :) Joo, lidi co využívají věku jsou pěkní zmetci, obzvlᚍ když si myslí, když je jim o 7 let více, že můžou VŠE :D

Trestním oznámením ani ničím to neskončí, skončí to jen uzavřeným topicem, ty si natrháš jetel na řiti a za pár tejdnů na to do čista zapomeneš. Tvůj portál byl stejně bezvýznamný!

Víš kolik lidí mi říkalo že si ke mě dojede? si bych se nedopočítal, kvůli závislosti :D Dojel jen jeden, kvůli konkurenci. Rozhodně jednám podle práv, tkže si dojeĎ, dej mi naprdel a pak budeš mít problémy ty, šup, už skač do auta :bigups:
Naposledy upravil(a) king-surf dne 17 zář 2010 13:39, celkem upraveno 1 x.

CS 1.6. The Best Game.

PavelKilleR
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod PavelKilleR » 17 zář 2010 13:37

Jenomže my žádný herni server nemáme ani na San Andreas. My jsme portál, který pouze odkazuje a proto chyba byla na jiné straně a ne na fromwestu! Píšeš věci, které nejsou pravdivé.Email nebo SZ mi přišla a vše jsem důkladně řešil. Chyba nebyla na NEZADOUCÍ_REKLAMA a proto jsem tvojí zprávu hodil do ignoru a přestal řešit . proč bych také měl!

PavelKilleR
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod PavelKilleR » 17 zář 2010 13:40

king-surf píše:Trestním oznámením ani ničím to neskončí, skončí to jen uzavřeným topicem, ty si natrháš jetel na řiti a za pár tejdnů na to do čista zapomeneš. Tvůj portál byl stejně bezvýznamný!

Mílíš se a NEZADOUCÍ_REKLAMA nebyl bezvýznamný, protože má partu lidí, která pro radost a pro ochotu pracuje. Ale jsou lidi, kteří jen závidějí. NEZADOUCÍ_REKLAMA byl bezvýznamný tak před 2měsícemi, ale to se vše mění k lepšímu a teď kvůli magorovině o všechno přídem. Co bys dělal šmejde, kdybych vám vymazal obsah zničeho nic, vyhrožoval a vysmíval. Teď mluv !!!!!

king-surf
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod king-surf » 17 zář 2010 13:40

Nemáte, ale měli jste :idea: Po mém vyjádření a co jsem ti dal vědět byl OFF

CS 1.6. The Best Game.

king-surf
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod king-surf » 17 zář 2010 13:43

PavelKilleR píše:
king-surf píše:Trestním oznámením ani ničím to neskončí, skončí to jen uzavřeným topicem, ty si natrháš jetel na řiti a za pár tejdnů na to do čista zapomeneš. Tvůj portál byl stejně bezvýznamný!

Mílíš se a NEZADOUCÍ_REKLAMA nebyl bezvýznamný, protože má partu lidí, která pro radost a pro ochotu pracuje. Ale jsou lidi, kteří jen závidějí. NEZADOUCÍ_REKLAMA byl bezvýznamný tak před 2měsícemi, ale to se vše mění k lepšímu a teď kvůli magorovině o všechno přídem. Co bys dělal šmejde, kdybych vám vymazal obsah zničeho nic, vyhrožoval a vysmíval. Teď mluv !!!!!

Mluvím jen o tvé blbosti a laickém redaktorovi či majiteli portálu založený na PHP fusion, který neví co je to "ZÁLOHA". :inlove:

... a teď už fakt končím, jdu radit někam jinam, toto není můj problém :D

CS 1.6. The Best Game.

AleRx8
člen HW spec týmu
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod AleRx8 » 17 zář 2010 13:44

Proč všechno zamykat?

PavelKiller: Neříkám, že to, co udělal bylo správné (můj příspěvek ve starém tématu pořád platí), ale částí za to můžeš i ty. Ta část je sice tak jedna setina, ale přeci.

jedna osoba to nepochopila a bude za to pikat

Tak to je pěkná kravina. Když mi někdo napíše žertem, že ke mně přijde exekuce, a nepochopím žert, jelikož tohle pro mne žert není, tak hned vyšiluji, co se stalo, jak se to mohlo stát, pak si třeba vzpomenu, že jsem jednou něco nesplatil, a myslím si, že mám průser... A pak jsem v prdeli. Smažu všechny výpisy z účtů, atd. ALE BYL TO ŽERT, ŽE? A pak po mně chce někdo výpis z účtu, a já nic nemám, a pak jsem zase v prdeli. Takže trestné oznámení nepřipadá v úvahu. Hovor s ním nebo s jeho rodiči může mnohé vyřešit, ale stojí ti to za to vůbec? Při jeho návštěvě projedeš dejme tomu celou nádrž, a to stojí peníze. A ty nebudeš rád. Myslíš, že z něj něco vysoudíš? Když jsi také na vině? Tak to jsi hodně naivní...

Tahle debata by měla zůstat otevřená, ale pouze jestli tady nebudou padat vulgarity, takže se kroťte.

PavelKilleR
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod PavelKilleR » 17 zář 2010 13:49

i kdybych nedělal zálohu nikdy, tak to není můj problém! problém vytvořil Filip Šedivý a to že nemáme aktuální zálohu je naše věc, ale nemění to žádné fakto o tom, že Filip je vynen! a za další my jsme neměli žádný GTA MP server. To byl server partnerů, kteří nás poprosili o vložení jejich odkazujícího serveru na náš web do sekce herní servery a to že oni porušovali něco není moje věc ale jejich. Měl jsi kontaktovat je! Ke všemu tato debata se řešila zde http://pc-help.cz/viewtopic.php?f=11&t=56483 , prostě ty si myslíš že máš pravdu stále ale nemáš bože!!!! Prostě nemáš pravdu a zbytečně sem taháš herní server!!!

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 17 zář 2010 13:51

Přestaňte se tu napadat. Myslím, že už v minulém topicu padlo rozhřešení a to takové, že máš jen ip a nick. Nemůžeš dokázat že byl v tu chvíli u toho počítače on. Pouze nějaká osoba vystupující jeho účtem. stejně tak ip může být NAT a za ní 3000 lidí. Ani smlouvu jsi s ním neměl...

Kdybys to dal k soudu tak jen zaplatíš soudní výlohy a nedostaneš ani vindru. Klidně napiš rodičům, ti mu možná dají zaracha ale to je tak všechno čeho dosáhneš. Na toto jsi měl myslet dřív než jsi bezhlavě nabíral lidi do týmu
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Nazor na pc gaming zostavu
    od lubo007 » 23 čer 2025 15:21 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    1
    2456
    od Alferi Zobrazit poslední příspěvek
    23 čer 2025 17:48

Zpět na “Vše ostatní (inet)”