Problémy s routerem Linksys WAG54G odpojování

Routery, modemy, Wifi AP, switche, kabely, konektory…

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

amaroun
Level 4
Level 4
Pohlaví: Muž
Stav:

Problémy s routerem Linksys WAG54G odpojování

Příspěvekod amaroun » 17 zář 2010 08:48

Mám router Linksys WAG54G připojený na ADSL a tak 1-2x za den se odpojí a je třeba vypnout a zase zapnout, aby naběhl.Už mě to otravuje,nevím jestli by pomohlo přehrání firmware (možná ani žádný nový není), nebo jsem přemýšlel o koupi něčeho nového, protože tomuto historikovi je už 6 let :D a možná by zasloužil odpočinek.
Tedy pokud máte nějaký slušný typ na ADSL wifi router, budu vám vděčný.Díky.A budu vděčný i tomu, kdo mi dá tip, jak napravit to odpojování u toho starého.

Reklama
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: Problémy s routerem Linksys WAG54G odpojování

Příspěvekod memphisto » 17 zář 2010 08:56

Nahráním nového FW nic nezkazíš, ale neručím za způsobené škody :smile: Měl jsem a mám Linksys router a po 4 letech se taky objevil problém s odpojováním :? Nijak zvláštně jsem to neřešil, protože se odpojoval jen při hodně velkém zatížení, tak jsem ho napíchl na sestru a té stačí na to její ICQ a domů pořídil nový. Samozřejmě zase Linksys jenže ty potřebuješ i s ADSL. Po něčem mrknu
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

amaroun
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod amaroun » 17 zář 2010 13:52

Nol odpojovanik beru jako ztratu pruznosti.Zacalo se mi to odpojovat,kdyt jsem sknenoval dokumenty pres tiskarnu v siti.Na Linksysu netrvam,hlavne aby to melo cesky navod (ikdyz Linklsys jsem mel take jen v anglictine)a bylo tam presmerovani portu (port forvading kvuli DC++).Jinak nejlepe z CZC,mam to pet minut a samozrejme prizniva cena. :D

amaroun
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod amaroun » 17 zář 2010 16:16

No tak jsem si udělal pár testů a skutečně je to při tom skenu dokumentu a jednak při stahování většího objenu dat,takže je to zralé asi na nový kousek.
Vybral jsem toto
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=77619
nebo toto
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=40926
Díky za rychlou radu ještě dnes ho musím koupit :D

amaroun
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod amaroun » 17 zář 2010 23:32

Tak už je koupeno http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=40926 a spokojenost naprostá.Jednoduché nastavení, výborné.

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 17 zář 2010 23:37

Pozdě, ale přece. Dobrá volba.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

amaroun
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod amaroun » 17 zář 2010 23:48

Jo jen jsem byl trochu hyn z toho nastavení,protože VCI a VPI je nastaveno automaticky.Tak jsem volal kyslíkům a ten mi řekl,že tento neprodávají,tak mi může pouze nadiktovat hodnoty.Na to ja mu řekl, že kdybych měl kupovat jen to co mají oni, tak mám do teďka vytáčené připojení :D
Jen jedna věc mě trochu zaskočila, přívod na ADSL je s koncovkou RJ11, což se mi zdá neobvyklé, stejně tak jsem se kdysi divil RJ45,ale potřebuji kabel 15m dlouhej s koncovkami RJ11 a světe div se nikde není.Zkusím ještě Bauhaus, snad tam seženu klasický telefonní, to by mělo na připojení ADSL stačit.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Sítě - hardware”