Zaheslovala jsem si router a nedostanu se do něj.* Vyřešeno

Routery, modemy, Wifi AP, switche, kabely, konektory…

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

zuzikov
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Zaheslovala jsem si router a nedostanu se do něj.*  Vyřešeno

Příspěvekod zuzikov » 20 zář 2010 20:57

Ahoj, poraďte mi prosím.
Mám router Belkin, nainstalovala jsem to do noťasu, odklikala jsem vše co po mě chtěli a připojila jsem se bez problému na net. Posléze jsem zjistila, že nemám síť zabezpečenou a tak jsem to nějakým záhadným :D způsobem zaheslovala.
Vše běželo normálně, dokud jsem nerestartovala noťas, na routru se rozsvítila kontrolka zobrazující zámek a při pokusu o připojení to po mě chce klíč sítě nebo tak něco. Když to tam zadám, tak se to pokusí připojit, bohužel se nepřipojí a kontrolka wireless nesvítí.
Nevím co jsem udělala špatně, nevím kde to mám přenastavit, nastavit jsem z toho bezradná. Jsem absolutní laik a nechce se mi to nosit někam do servisu. Děkuji za pomoc :smile:
tlačítko vzadu jsem našla, resetovala jsem to a kontrolka wireless nesvítí a kontrolka zámek svítí stále. teď se teda pokusím to znova nastavit.
Naposledy upravil(a) Myloš dne 20 zář 2010 21:19, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „Problém s routerem BELKIN“. Co je to za zlozvyk nadepisovat vlákna „problém s…“? Je tak těžké namísto pitomého slova „problém“ ten problém nějak popsat?

Reklama
Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Problém s routerem BELKIN

Příspěvekod Žbeky » 20 zář 2010 21:00

Pokud by to furt nešlo tak je možné že jsi to neresetovala. Aby proběhl reset tak je třeba to tlačítko podržet několik vteřin a vepředu začne blikat nějaká dioda - většinou Power. Teprv potom to je resetované
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

zuzikov
nováček
Stav:

Příspěvekod zuzikov » 20 zář 2010 21:03

ted jsem to podržela trochu déle a ta kontrolka zámek zhasla,zapnu noťas a kouknu na to nastavení.

zuzikov
nováček
Stav:

Příspěvekod zuzikov » 20 zář 2010 21:18

reset ok,nastavení ok , restart noťasu ok. Připojení se zdařilo a mám to i zabezpečené. Akorát je divné že mi to nezabezpečilo tu síť při té první instalaci. Děkuji a omlouvám se ti že jsem tě zdržovala takovou banalitou. to víš ženská a technika :)

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Zaheslovala jsem si router a nedostanu se do něj.*

Příspěvekod Žbeky » 20 zář 2010 21:23

V pohodě, od toho jsme tu :wink: Když potřebujeme vyprat, navařit nebo vyžehlit, tak se taky obrátíme na vás i když to jsou prkotiny :lol:
Jestli to je vše, můžeš téma označit za vyřešené
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

zuzikov
nováček
Stav:

Re: Zaheslovala jsem si router a nedostanu se do něj.*

Příspěvekod zuzikov » 20 zář 2010 21:26

vyperu vyžehlím i kafe ti uvařím. Ještě jednou děkuju.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Sítě - hardware”