Výběr mobilu-do 4000Kč
Re: Výběr mobilu-do 4000Kč
Za sebe taky doporučuju Samsung, displej se mi ovládá naprosto výborně, už ho budu mít rok a zatím vše OK, kámoš ho má taky a to samý, oba spokojenost. 

ok tak diky za doporuceni :-))
Tak kdyztak napiste pls aji jaky smasing ybste doporucili :-))
díky
Tak kdyztak napiste pls aji jaky smasing ybste doporucili :-))
díky
to mephisto:mivvy má pamětovku takže si myslím že to není zas tak hrozné.Myslíš,že je mivvy lepší než nokie?mám strach kdybych náhodou kupoval mivvy(ještě nejsem rozhodnutý,ted tu přibyl samsung takže je to ještě vetší rozhodování) tak mám strach aby se hend nerozbilo.Prostě abych toho potom nelitoval.ak se hlavně ptám jestli si myslíš,že je lepší než nokia
Díky za odpověd
Díky za odpověd
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
No, porovnat to jde velmi těžce. Neměl jsem totiž to Mivvy v ruce, takže co se týká zpracování, tak ti přesně neřeknu, ale co jsem viděl Mivvy zařízení, tak se mi to moc nelíbilo. Cena byla až podezřele nízká. Nokia je klasika, ale ty levné dotykové nejsou nic moc. Chce to někoho, kdo má zkušenosti. Tu Nokii má hodně lidí, ale na to Mivvy jsem nějaké objektivní ohodnocení neviděl
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
ok díky.neznáš nějaký web kde by mi poradily nebo dke se hodně vedou takovéhle diskuze?
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
mobilmania, smartamania, apod
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Nejlepší bude stejně si ten mobil zkusit v kamenném obchodě.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 11
- 10297
-
od AirCrew
Zobrazit poslední příspěvek
03 bře 2025 19:26
-
- 13
- 5590
-
od petr22
13 zář 2024 14:32
-
-
Podpora mobilů s formátem avif
od p3v4x » 22 pro 2024 22:01 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 6
- 3141
-
od petr22
23 pro 2024 11:04
-
-
-
Vzdálený přístup z mobilu na mobil
od czTANIScz » 30 čer 2024 14:32 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 4158
-
od czTANIScz
11 črc 2024 21:11
-
-
-
Ochrana proti nadměrnému nabíjení u mobilu
od walderan » 19 led 2025 21:41 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 1
- 2477
-
od kecalek
20 led 2025 16:06
-
Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”