Nefunkci net od o2 Vyřešeno
Nefunkci net od o2
Ted mi nejakou dobu nejel internet.. Doselmjsem k pc, zapl jsem v prohlizeci meebo chtel jsem jit na facebook a nenacetl se a potom vubec zadna stranka. Ted sel na pc tata a taky mu to nejelo, vypadlo to i brachovi kterej je pripojenej notasem pres wifi.. Ja ted pisu z ipodu pripojenej na tu wifi.. Nevite cim to bylo? Net msm od o2 a bydlim na jizni morave :) nebyl treba nejakej vypadek?
Re: Nefunkci net od o2 Vyřešeno
Jo byl. Už je to OK.
Lenovo Legion 5 ( Ryzen 7, RTX3070 140W, 32GB RAM )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
Re: Nefunkci net od o2
No tak jsem zjistil ze maj poruchu..tatovi to porad vypadava takze u nas to asi ok jewte neni
Taky jsem měl výpadek.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Já taky, aktivně jsem už Obnovil systém, projel PC od všeho škodlivého, přeinstaloval prohlížeče ... tedka to zatim vypada ok 

To já nejprve resetoval router, pak jsem vyzkoušel live Linux, a nakonec jsem volal na O2, ale než mi to zvedli, tak se to rozběhlo.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”