Prosim o radu. Mam nokii 6720 a pouzivam internet od T-mobile pouz Tsurf (twist). Lze nejak pripojit tel. k notebooku, tak aby v notebooku jel internet? Dekuji
// Změna názvu tématu. Původní název "internet" svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra.
// mike007
Lze internet v mobilu spustit na notebooku? Vyřešeno
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: internet
Jde to přes Nokia PC Suite. Je tam možnost připojení k Internetu a přes to ti to udělá z mobilu modem a budeš moct být přes mobil na internetu v notebooku, ale silně nedoporučuji, protože všichni mobilní operátoři poskytují naprosto směšný FUP, který na PC proserfuješ téměř okamžitě a pak rychlost spadne na nepoužitelnou mez. Radši ho dál používej v mobilu, protože tam máš ty stránky komprimované a tudíž jich shlédneš více
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Dekuji za rychlou odpoved, skoda,ze me nepotesila.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Já jsem to zkoušel a je to opravdu skoro hned pryč. Zlatý mobil s Operou Mini
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Re: Lze internet v mobilu spustit na notebooku?
Když se to tak vezme, tak internet v mobilu je otřesný celkově. 

- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
U nás ano, v ostatních zemích je to jiné kafe 

Záleží kde..já používám internet v mobilu na den od Vodafonu v Brně a po těch 5MB FUP to není taková hrůza.. Ale nemám to přes mobil, ale přes 3G USB.
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
Tak jsem spojení s notebookem vyskoušel přes PCsuite a celkem mě rychlost připojení překvapila 4Mbity a na čtení novin to stačí, ale chtěl jsem se zeptat lze se napojit s mobilem sony ericsson, ktery nejde asi propojit s nokia PC suite. (sony ericsso W595)?
Re: Lze internet v mobilu spustit na notebooku? Vyřešeno
Ano buď přes BT nebo si stáhni ze stránek Sony Ericsson jejich program pro správu mobilu.
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
Mam podobny problem, chtel bych spustit internet na notasu pomoci internetu v mobilu, mam Samsung i900 omnia a program jako je u nokii u toho prilozeny nebyl. Je na to nejaky program? Jak se jmenuje a kde ho sehnat. Dekuki za odpoved.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 11
- 10294
-
od AirCrew
Zobrazit poslední příspěvek
03 bře 2025 19:26
-
- 13
- 5586
-
od petr22
13 zář 2024 14:32
-
-
Podpora mobilů s formátem avif
od p3v4x » 22 pro 2024 22:01 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 6
- 3140
-
od petr22
23 pro 2024 11:04
-
-
-
Vzdálený přístup z mobilu na mobil
od czTANIScz » 30 čer 2024 14:32 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 4157
-
od czTANIScz
11 črc 2024 21:11
-
-
-
Ochrana proti nadměrnému nabíjení u mobilu
od walderan » 19 led 2025 21:41 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 1
- 2475
-
od kecalek
20 led 2025 16:06
-
Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”