Nenacita mi film DVD prehravac na TV Vyřešeno
Nenacita mi film DVD prehravac na TV
Zdravim, mam taky problem nejde mi jeden film na DVD prehravaci. Na PC mi fakci v pohode ale ak ho dam na USB a supnem ho do DVD-cka tak vobec mi ho nevie nacitat, je vo formate avi, ostatne filmy(na tom USB kluci) mi idu v pohode len ten jeden konkretne sa jedna o "chlupata odplata". Uz som ho stiahol dvakrat na novo a nic vzdy mi ho nechce prehrat. PLS nevie niekto poradit co by mohla byt chyba??? Jedna sa o DVD-cko znacky hyundai. Za odpovede dakujem .
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nenacita mi film DVD prehravac na TV
Asi nepodporovaný kodek. Máš víc různých verzí nebo to je jedna a ta samá?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Re: Nenacita mi film DVD prehravac na TV
Žádný formát *.avi není, jen kontejner. V kontejneru avi může být DivX, Xvid, H.264, ... Které kodeky umí tvůj přehrávač dle manuálu?
Re: Nenacita mi film DVD prehravac na TV Vyřešeno
praveze v tom je sranda ze podporuje vsetky formaty ako je Divx,Xvid, AC3 atd. A presne v tom je aj film v tychto formatov ale uz som to vyriesil prekonvertoval som to na DVD a uz mi to fakci
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nic se nenačítá ani po resetu biosu pomocí cmos baterie
od Bliske » 19 srp 2025 20:44 » v Problémy s hardwarem - 4
- 4970
-
od pcmaker