Multimediální zvukový adaptér
-
- Pohlaví:
Re: Multimediální zvukový adaptér
Nevím jak to vypadá, zřejmě .exe. 2x klikni ne ikonu levou myší a mělo by se to instalovat - postupuj podle pokynů, budou-li tam nějaké. Zřejmě musíš zaškrtnout Accepr /souhlas s licencí/ a dál to jede samo.
Už jsem to dělala podle pokynu, nic se nestalo... Prostě ted nevim co s tim... Já bych to semka ráda dávala screen, ale nwm jak...
-
- Pohlaví:
Co znamená nic se nestalo.
U toho otazníku či v tom dxdiag i v ovladacích panelech by se měla objevit ta zvukovka.
Jak na screen: Stiskneš PrintScreen /klávesu/ - otevřeš Malování a vybereš Vložit a následně Uložit jako jpeg. Pak to sem vložíš jako přílohu.

Jak na screen: Stiskneš PrintScreen /klávesu/ - otevřeš Malování a vybereš Vložit a následně Uložit jako jpeg. Pak to sem vložíš jako přílohu.
-
- Pohlaví:
Já tušil že to je špatně
, když ten chipset nemůžu najit.
Toto v Ovladacích panelech odinstaluj.
Není to notebook?

Toto v Ovladacích panelech odinstaluj.
Není to notebook?
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
CO je to za MB co píše CPU-Z?
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2316
-
od p3v4x
Zobrazit poslední příspěvek
05 lis 2024 22:54