Na vzdálenou plochu se lze připojet jen v rámci domácí sítě.

Problematika administrace LAN či WIFI sítí

Moderátor: Mods_senior

X46X
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Na vzdálenou plochu se lze připojet jen v rámci domácí sítě.

Příspěvekod X46X » 02 říj 2010 14:34

Dobrý den,

Chtěl bych používat vzdálenou plochu mimo domácí síť. Ale nedaří se mi ji zprovoznit. Doma v síti mi funguje jak Vzdálená plocha tak realVNC a TeamViewer. Ale jakmile se chci připojit odjinud domu tak se připojím pouze přes TeamViwer který mi nějak nesedí. Domácí sít mam provedenou skze router - jsou k němu připojeny 2 PC + Notebook přes Wifi. Na routeru jsem nastavil NAT na port forwarding pro oba programy. A nějakou zkouškou na stránkách VNC jsem vyzkoušel že se na tom danym portu dostanu dál takže tam by problém být neměl Zkoušel jsem i odpojit ostatní PC aby se to nějak nehádalo kvuli společné IP adrese a problém je pořád stejný. Zkoušel jsem i povypínat všechny firewally, ale opět bez výsledku. Když vytvořím virtualní síť přes HAMACHi tak to funguje taky. Ale pokud se zkrátka chci připojit "normálně" tak to nejde. Řeším to už od čtvrtka a už si opravdu nevím rady. Pomozte prosím. Za jakoukoli radu budu moc vděčný. Děkuji

//příště zkus, aby název tématu aspoň trochu splňoval požadavek Pravidel

//změna názvu z původního "Vzdálená plocha"

//mmm

Reklama
Merlin
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Na vzdálenou plochu se lze připojet jen v rámci domácí s

Příspěvekod Merlin » 15 říj 2010 18:26

Ehm,tak s team wiever neni problem protoze neni treba verejna IP. Na Vzdalenou plochu potrebjes verejnou IP,kterou ma router.
Skus vytahnout internetovy kabel z routeru a zapojit ho do sveho PC.Jinak hodne stesti
Pojďme drtit S4 ^^
[SIGNATURA]

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Administrace sítě”