Jakou TV kartu pro analogovou kameru?

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

aldaf
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Jakou TV kartu pro analogovou kameru?

Příspěvekod aldaf » 03 říj 2010 12:51

Zdravím, mám dotaz jakou si mám koupit TV kartu na propojení analogové kamery s PC(kamera Sony CCD-TR510e).Potřebuji z kamery dostat zvuk i obraz do PC abych ho tam mohl zpracovat.Nejlépe aby karta měla vstup pro Video i Audio.Vím, že se dá audio připojit do zvukové karty a video do TV karty ale rád bych v té kartě měl oboje.Předem díky.

Reklama
Marfy
Moderátor
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Stav:
Kontakt:

Re: Jakou TV kartu pro analogovou kameru?

Příspěvekod Marfy » 03 říj 2010 13:13

Můžeš použít i externí převodník do USB,třeba tenhle TerraTec .Jinak s TV kartou do PCI slotu budeš muset asi vždy použít audio vstup na zvukovce PC.Já používám v PC tuhle kartu WinFast VC 100 .
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x

Speed_dead
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Re: Jakou TV kartu pro analogovou kameru?

Příspěvekod Speed_dead » 03 říj 2010 13:22

Interní karty většinou používají externí vstup do zvukové karty. Já již pár let používám AVerTV Hybrid Volar HX. Je to do USB. Má to analogový i digitální TV tuner a FM rádio. Má to vstupy jak pomocí kabelový rozdvojky na 3x cinch, tak i s-video a samozřejmě klasický anténní vstup, jenž je přímo na těle přístoje. Takhle nahrávám z analogový kamery či DVR od UPC do PC. Jak jsem se díval, je potřeba dávat si pozor, jelikož občas prodávají sety bez rozbočovacích kabelů na cinch a s-video!

Nejjednodušší by bylo zapojit video do grafiky a zvuk do zvukovky. Ovšem, pokud má grafická karta i vstup. Bývá to označený VIVO a většinou ke kartě dostaneš kabelovou "chobotničku".
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”