prosim kontrolu logu... Vyřešeno

Místo pro vaše HiJackThis logy a logy z dalších programů…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

Kotik
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: prosim kontrolu logu...

Příspěvekod Kotik » 03 říj 2010 17:21

Jasné no, já ti nic nevyčítám, zkusím to s tím správcem, ale nevidím to moc dobře. Bude to asi zapeklitý. :D Tak to asi vidim na reinstal Winů no, což mě s prominutím pěkně s..e :evil:
Ntb: HP Pavilion 13-a250nc
PC: i7-4770 + Noctua NH-U9B SE2 / GIGABYTE GA-B85M-D3H rev.1.1 / 2x Kingston HyperX Fury White 4GB 1866 MHz / Asus RX-570 OC / Samsung 870 EVO 500GB / Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB /BITFENIX Neos, bílá + EVGA 500B / Win11 Home 64bit / AOC i2369VM
+ Genius SW​-HF 5.1 4000

Reklama
bledulka
Level 5
Level 5
Pohlaví: Žena
Stav:

Příspěvekod bledulka » 04 říj 2010 09:45

Zkus, já se opravdu nemám čeho chytnout :-(

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod jaro3 » 04 říj 2010 09:47

prosím Tě popiš všchny neduhy ještě jednou...

toto proveď:

Memtest:
http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... i/memtest/

Do políčka vlož největší velikost Tvé jednotlivé paměti RAM (256,512 nebo 1024,2048) dej Start , nech nejméně 2h běžet , pokud bude po 2h stále 0 errors , jsou v pořádku.

Kontrola HDD na chyby
otevři Tento počítač- pravým na disk-vlastnosti-záložka nástroje-kontrola chyb-zkontrolovat-v okně zatrhni obě políčka-klikni na spustit- tam to napíše , že kontrola bude provedena po příštím spuštění...
Restartuj PC, kontrola s opravou někdy trvá i několik hodin...

+
Stáhni si windatfindbat of Karl83

Rozbal do složky, otevři jí poklepej na ní (ve vistě a win7 spusť jako správce). Otevře se okno DOS a posléze se objeví log.Jinak je pod názvem dirdat.txt v C:\ . Vlož sem prosím obsah toho logu, můžeš vybrat jen ty za poslední 3 měsíce.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

Zpět na “HiJackThis”