Problemy s Windows 7 Vyřešeno
Problemy s Windows 7
tak nazačiatok netušim čo je to Microsoft.Net Framework a neustale mi to vyhadzuje error s takym červenym X a k tomu tuto vetu ,,požadovana operácia sa nedá vykonať so súborom ktorý ma otvorenú sekciu pripojenú použivateľom." Zvyčajne to vyskoči ked mam zapnutu operu (ale zacalo to ked som dala update windows 7) . a druhy problem je ze ked pozeram hocijake video ci je to na nete alebo Gom player alebo hocico tak mi to obcas spravi ( prepacte sa vyjadrovanie ale neviem to opisat) take ze chrrr ( alebo co ako keby to zaškrkalo a to aj zvuk aj obraz ) je to len chvilkove ale robi mi to v kazdom videu alebo filme ktory pozeram. a posledny stiahla som si nejake subory vo Microsoft word problem je ze mi to otvara microsoft office ( ktory nemam zakupeny a nedokazu sa tam uz spravit nijake upravy ani ulozit, jedina funkcia je otvaranie) ako sa s toho vymotat aby mi to otvraral microsoft works? Necakam ze mi odpoviete na vsetky otazky ale aspon to skuste :-)
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Problemy s Windows 7 Vyřešeno
S tím Office to uděláš tak, že klikneš na ten soubor pravým tlačítkem myši a dáš vybrat Otevřít v .... a vybereš si daný program.
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Re: Problemy s Windows 7
MS Net Framework bych doporučil přeinstalovat nejnovější verzí, třeba odsud.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problemy s Windows 7
S tím sekáním to je problém. Dělá to, pokud je PC zaneprázdněn. Chyba může být jak v software (drivery, systém, ...) tak i v HW (přehřívání, vadné paměti, disk, ...)
Doporučil bych důkladnou kontrolu v servisu, s případnou přeinstalací.
Tady si můžeš nechat zkontrolovat LOG a případně se můžem kouknout na teploty komponent (program HW monitor)
//taky to může být tím, že je počítač starší a prostě nestíhá s Windows 7 (třeba málo paměti).
Doporučil bych důkladnou kontrolu v servisu, s případnou přeinstalací.
Tady si můžeš nechat zkontrolovat LOG a případně se můžem kouknout na teploty komponent (program HW monitor)
//taky to může být tím, že je počítač starší a prostě nestíhá s Windows 7 (třeba málo paměti).
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 8087
-
od zeus