Nero 7 - šablona na DVD slim

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

Mira2506
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Nero 7 - šablona na DVD slim

Příspěvekod Mira2506 » 02 lis 2006 15:02

Prosím můžete sem hodit šablonu do nera 7 potřebuju jí na DVD slinky.Díky.Na netu jsem nic nenašel :cry:

/upraven nadpis
/mikel

Reklama
Luboš
Tvůrce článků
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Luboš » 13 lis 2006 13:00

Celkem nechápu tvůj požadavek: šablonu do nera 7 potřebuju jí na DVD slinky. Co to má být?
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.

Mira2506
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Mira2506 » 14 lis 2006 15:06

Potřebuju šablonu do nera abych mohl vložit obrázek do té šablony a pak vytisknul na tiskárně.Ale potřebuju šablonu na DVD slim,myslím tím ty černé slabé obaly.Omlouvám se za ten popis psal jsem to narychlo.Nebo jak si jí mám vytvořit?Mám tam akorát šablonu na klasické DVD.

Luboš
Tvůrce článků
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Luboš » 14 lis 2006 18:01

Spustil jsem si Cover Designer v Nero 7 a tam je úplná nabídka štítků / šablon pro veškerá záznamová média, a to včetně obalu na DVD (na ten černý slabý obal, jak říkáš). Šablona se jmenuje DVD krabička.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.

El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod El Diablo » 14 lis 2006 19:14

IMHO "tenký obal" je jedno jestli je CD nebo DVD... :)
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

Mira2506
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Mira2506 » 14 lis 2006 22:21

Já tam mám šablonu jenom na Klasickej DVD obal :-(

El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod El Diablo » 14 lis 2006 22:34

No já tam mám tohle Obrázek
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

Mira2506
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Mira2506 » 14 lis 2006 22:40

Taky bych poslal obrázek ,ale nevím jak na to ?

Sadam.S
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Sadam.S » 02 led 2008 01:09

dej Ctrl+PrtScr [Print Screen] - tlačítko vpravo nahoře na klávesnici vedle Scroll Lock. Tím se snímek obrazovky uloží do schránky, pak si otevři malování a dej vložit.. a pak ten obrázek jenom ulož (hlavně jako *.jpg nebo *.png, jinak bude strašně velkej)
U přílohy (dole pod odesláním příspěvku) je povolená velikost 256Kb:evil: , takže když se do toho obrázek nevejde, tak ho zmenši buď v malování nebo např. v programu MS Picture manager (ten je u win XP už v základu) :bigups:

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 02 led 2008 07:07

No ten požadavek celkem dost dobře nechápu. Nero Cover Designer používám právě s prázdným dokumentem protože pro každý obal je jiný odrázek podle titulu většinou si vystačím s velkým obalem který si najdu na netu. Pak použiju volbu objekt - vložit obrázek pokud je obrázek příliš velký nebo malý dá se zmenšit nebo zvětšit. Zadní strana obalu tedy to co je vidět po otevření tenké krabičky je už bez obrázku a obsahuje info o titulu tady opět vystačím s prázdným dokumentem a volbou vložit objekt. Pokud se na CD or DVD bude lepit přelepka opět si vystačím s přední stranou obalu a volbou objekt vložit obrázek.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”