holení
-
- Pohlaví:
Re: holení
Vítám tě na PC-Help!
Tak s tímto dotazek jsi mne teda dostal
Ale k věci, holení a pro začátečníka vůbec, není jednoduchá záležitost. Hrozí i různá zranění s následnou infekcí. V tomto případě bych doporučil obrátit se na technickou podporu gillette.
/Možná to někomu jako vtip nepřijde, ale mně ano.
/
Tak s tímto dotazek jsi mne teda dostal

/Možná to někomu jako vtip nepřijde, ale mně ano.

Tak mě hlavně dostalo to od Tebe s technickou podporou
Hlavně nešetřit na holícím gelu a nějaké vodě po holení

Hlavně nešetřit na holícím gelu a nějaké vodě po holení

Lenovo Legion 5 ( Ryzen 7, RTX3070 140W, 32GB RAM )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Každý má srst jinou a každému tudíž vyhovuje jiný strojek. Pomůže jen obětovat kýbl peněz, nakoupit a testovat. Já osobně kašlu na reklamy s hladkými ksichty hezounů a používám hlavice ASTRA2. Pokud však chceš holit porost na místech ukrytých běžným pohledům, pak tam se nedoporučuje holení proti směru růstu a to i kdybysi používal dvanáctibřitý strojek 

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
-
- Pohlaví:
Jen bych doplnil Karlose. Používal jsem kdeco, počínaje bakeliťáky za bůra po ruzné strojky za cca 400,- a je to jenom o tom jaké má člověk vousy a jestli se umí holit. Asi před půl rokem jsem koupil nějaký klasický Wilkinson za necelou stovku, s klasickými žiletkami a je super. Kam se hrabou nějaký Gilette apod. Ale je to fakt otázka tvrdosti vousů a troše zkušenosti - pokud jsou vousy tvrdé, pak vymoženosti typu 4břity super speed nepomáhají.
Dobře poradí i Google. Stačí jednoduchý dotaz: "Jak se správně holit?" http://tinyurl.com/3yld4v8
Dobře poradí i Google. Stačí jednoduchý dotaz: "Jak se správně holit?" http://tinyurl.com/3yld4v8
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Stačí?
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Nejlepší je se neholit. Dělám to úspěšně nějakých 6 let a až na občasné rozčesání je po starostech.
Jen to chce trochu pozornosti u jídla – taková dršťková polívka dokáže divy.
Jen to chce trochu pozornosti u jídla – taková dršťková polívka dokáže divy.

- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Není nad dobrou otázku.
Od počítačů po holení.
Každopádně Myloši, nevypadáš jako Krakonoš ?
Od počítačů po holení.

Každopádně Myloši, nevypadáš jako Krakonoš ?
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
A já myslel že tu pokládám jen já takový "exotický" otázky. :) Ale k tématu, určitě na holení a to jakýmkoliv směrem je lepší Fusion, je to nástupce Mach 3. Fusion oproti Mach 3 má 5 břitů, kdežto Mach jak už má v názvu má břity pouze 3. Měl sem možnost vyzkoušet jak obyčejný Fusion tak Fusion Power a rozdíl sem nepoznal. Ale na druhou stranu Mach 3 se hned neucpe fousy, protože má břity jen 3 - jde lépe vymývat.
Ja se holim obcas,kdyz se mi chce tak objedu tlamu strojkem na vlasy bez nastavce a to mi v pohode staci
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Já, jelikož jsem líný, se holím jednou za měsíc strojkem, nastaveným na 3mm, přičemž začínám pod bradou a končím na zátylku. Již zmíněnou žiletkou Astra2 si holím cca třikrát měsíčně malé plošky na tvářích a na krku, díky tomu mi vydrží jedno balení na celý rok.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”