Nedaří se instalace recovery před vrácením NB*
Re: Poškozené ISO
a jak poznam jestli mam recovery ISO nebo instalacni ISO...? a jakej je v tom vubec rozdil?
no ale podle vcerejsich prispevku nekdo psal, ze to delal prave z flashky, exteraku a ze i z karty to de... jakej je rozdil v tom, jestli to vypalim nebo dam upravene na flashku, ktera ma fungovat jako to cd...?
a taky - pokud mam tedy recovery iso tak z toho nelze udelat instalaci?
a avic na zacatku se to chova, jako to recover cd/dvd - dyk je to i v hlavicce okna....
nafik: četl jsi vůbec ten první příspěvek??? ONA (mohl bys podle kolonky pohlaví poznat, že je holka a nepsat jí furt v mužském rodě) psala, že potřebuje to vrátit do stavu jako při koupi! Tak jí neraď ať si sežene čistý systém, protože tím ho nedá do stavu před koupí!!!
hele: Ještě si počkej na vyjádření ostatních. Proč jsi to vlastně neudělala přes ten exterák? A když to chce po tobě to vložení je tam jen Ok nebo i třeba výběr, kde je? protože bys tam mohla vybrat tu SD kartu.
hele: Ještě si počkej na vyjádření ostatních. Proč jsi to vlastně neudělala přes ten exterák? A když to chce po tobě to vložení je tam jen Ok nebo i třeba výběr, kde je? protože bys tam mohla vybrat tu SD kartu.
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
exteraku se vcera nejak nechtelo....zkusim to s nim znovu dneska...je uz torchu posahanej :( jinak pri tom vlozeni je tam jen ok, bohuzel :(
A když dáš ok? Tak nic? Možná má prostě problém s tou SD kartou, nevím. Takovou instalaci jsem nikdy nedělala. Ani jsem nevěděla, že pokud chceš NB vrátit v těch 14 dnech předpokládám, tak to musíš dát do původního stavu. Nějak se mi to nezdá. Co čtu na fórech, tak NB vracejí běžně a o tomto nikdo nepsal..
vubec nic, klikam na ok, jak diva, ale nehne se to...jinak exterak v kompu se chova normalne, ale jak ho strcim do toho tabletu, tak se objevi, ze sem neco pripojila, ale nenacte se....
no, alza....i sem se jich jeste jednou vcera radsi ptala, esli mi predtim jen neco nenakecali a fakt to tak chtej :( jinak lze to i bez toho, ale nechali by si cast penez...
no, alza....i sem se jich jeste jednou vcera radsi ptala, esli mi predtim jen neco nenakecali a fakt to tak chtej :( jinak lze to i bez toho, ale nechali by si cast penez...
Hele a maj to psaný někde v nějakých podmínkách? Mě to prostě přijde jako blbost
Nenačte se - automaticky nenajede ta složka s výběrem, co chceš nebo ani v Tento počítač? Když ho zapojíš a skočí ti tam, že jsi něco připojila, tak na to klikni, jestli nehledá ovladače (klikni na tu bublinu).
A případně nemáš možnost si od někoho pučit flash disk 8GB? S tím by to bylo nejpraktičtější asi.

Nenačte se - automaticky nenajede ta složka s výběrem, co chceš nebo ani v Tento počítač? Když ho zapojíš a skočí ti tam, že jsi něco připojila, tak na to klikni, jestli nehledá ovladače (klikni na tu bublinu).
A případně nemáš možnost si od někoho pučit flash disk 8GB? S tím by to bylo nejpraktičtější asi.
Ja uz presne nevim, jak to tam maj...al maj tam naky paragrafy, na ktery sem lehce koukala, ale tak to vis, nejsem uplne pravnicka :))
On tam vcera uz byl v pohode zapojenej a byl videt, ale po ty uprave jaksi zmizel a uz se nikdy neukazal..prave ani pres tento pocitac a kdyz kliknu na takovou tu ikonku dole v panelu, ze tam mam neco zapojenyho, tak se mi nic neotevre...proste me to prachobycejne lakuje...
jinak flashku uz sem si predobjednala, ze to s ni dyztak zkusim...ale nebude to treba to samy jako s tou kartou...? ( jako flashku si chci stejne koupit, takze sem vzala rovnou 8, aby se dala pri tomhle uz pouzit...)
jinak jestli sis vsimla, tak nefik se komplet promazal....
On tam vcera uz byl v pohode zapojenej a byl videt, ale po ty uprave jaksi zmizel a uz se nikdy neukazal..prave ani pres tento pocitac a kdyz kliknu na takovou tu ikonku dole v panelu, ze tam mam neco zapojenyho, tak se mi nic neotevre...proste me to prachobycejne lakuje...
jinak flashku uz sem si predobjednala, ze to s ni dyztak zkusim...ale nebude to treba to samy jako s tou kartou...? ( jako flashku si chci stejne koupit, takze sem vzala rovnou 8, aby se dala pri tomhle uz pouzit...)
jinak jestli sis vsimla, tak nefik se komplet promazal....
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2835
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek
16 led 2025 12:23