Dobrý den,
nejsem tak uplně laik, ale v této problematice mám značné mezery. Dnes odpoledne jsem si koupil nové PDA a chtěl jsem se přes něj připojit doma a wifi, na které mě standartně běží 2 počítače, 1 klasický tower, přes kabel a 2 notebook přes wifi. Při prvním pokusu připojit se k wifi se síť jakoby začala připojovat a však pak to po mě chtělo WEP kod, leč ten já sem neznal.
Přes notebook: V nastavení sítě jsem heslo zkusil změnit a ještě jsem tam zaklikal (teď se celkem proklínám, ale musel sem zkoušet) něco co nevim už teď co bylo, a zkrátka od té chvíle mě nešel připojit internet, PC se připojilo k routeru ale né k internetu, druhý počítač, který je připojen na kabel problém z internetem nemá.
?Otázka zní.
Jak vrátit zpět nastavení sítě na notebook a jak nastavit pístupnost sítě pro PDA?
Děkuji za odpovědi, opravdu jsem v této problematice neseznámeným...
PROBLÉM s připojením wifi routeru...prosim poraďte
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: PROBLÉM s připojením wifi routeru...prosim poraďte
1.Napiš typ routeru
2.Dostaneš se na jeho webovou administraci ?
3.Budeš muset změnit heslo na wifi síť a zapamatovat si ho pro příště.
2.Dostaneš se na jeho webovou administraci ?
3.Budeš muset změnit heslo na wifi síť a zapamatovat si ho pro příště.

Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Najjednoduchšie: Štart - Ovládacie panely - Správca zariadení - odstráň si sieťovú kartu. Potom reštartuj PC, sieťová karta sa sama nainštaluje (ak náhodou nie, tak použi inštalačné CD s driverom karty) a nastaví štandardné nastavenie. Po tomto by si sa mal na NET dostať opäť bez problémov. Upozornenie: je potrební si zistiť, či nemáš nejaké špeciále nastavenia siete (IP adresu, bránym DNS servery a pod.), lebo ak ano, tak tento postup ti nepomôže.
Čo sa týka toho WEP zabezpečenia, musiš poznať heslo, inak sa cez wlan nikdy nepripojíš!!! Ak sa máš prístup k rooteru, tak si cez IE spusti jeho management a WEP heslo si nastav (a ZAPÍŠ!). Pozor na jedno: WEP heslo sa v niektorých rootroch nastavuje nie v ASCI kóde (to sú znaky, ktoré píšeš na klávesnici), ale v binárnom kóde. Preloženie ASCI do bináru urobíš cez internet.
Čo sa týka toho WEP zabezpečenia, musiš poznať heslo, inak sa cez wlan nikdy nepripojíš!!! Ak sa máš prístup k rooteru, tak si cez IE spusti jeho management a WEP heslo si nastav (a ZAPÍŠ!). Pozor na jedno: WEP heslo sa v niektorých rootroch nastavuje nie v ASCI kóde (to sú znaky, ktoré píšeš na klávesnici), ale v binárnom kóde. Preloženie ASCI do bináru urobíš cez internet.
zdravím,
typ routeru je Air Live 802.11G Wireless AP, Do jeho nastavení přes IE se nemužu dostat a v součastné chvíli jsem už router odpojil a natáhl přímý kabel k stolnímu PC. Problem tedy je teď:
JAK ZNOVA NASTAVIT VŠE JAK BYLO, A JEŠTĚ K TOMU PŘIDAT TO PDA?
typ routeru je Air Live 802.11G Wireless AP, Do jeho nastavení přes IE se nemužu dostat a v součastné chvíli jsem už router odpojil a natáhl přímý kabel k stolnímu PC. Problem tedy je teď:
JAK ZNOVA NASTAVIT VŠE JAK BYLO, A JEŠTĚ K TOMU PŘIDAT TO PDA?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1720
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
17 říj 2024 21:12