Titan Quest , podivná věc ...

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

GarGy
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Titan Quest , podivná věc ...

Příspěvekod GarGy » 11 říj 2010 18:37

mam dotaz a myslim ze mne nikdo neuveri :D pred pul rokem se mi stala takova mala nehoda asi sem nejak blbe zapojil externi HDD do zasuvky a shorelo mi jeho napajeni , jenze nejvetsi blbost co sem mohl udelat byla ta ze jsem ho dal nejdriv do PC (USB) a pak az zapojoval do zasuvky takze hadam ze nejaky vyboj nebo tak neco projelo i do meho NTB , a ve Windowsech mi to zaclo psat ze USB nebylo rozpoznano (mam tady 3 a ani jedno nefungovalo :D ) shodou okolnosti jsem mel v mechanice Titan Quest a hral jsem protoze bez DVD nejede :smile: mam origo ... NTB jsem vypl a rano vse jelo okej ,i USB... uplynul pulrok a NTB byl preinstalovan nejmin 2x ... nedavno jsem tuhle super hru vyhrabal ve skrini a rekl jsem si ze ji nainstaluju ... nainstaloval a co se nestalo ... opet mi ve Windowsech naskocilo okno USB nebylo rozpoznano ... tak jsem hru odinstaloval a zase problem zmizel ... celyho pulroku to nikdy neudelalo :D je to fakt divny a neumim si to logicky vysvetlit :D

Reklama
El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Stav:
Kontakt:

Re: Titan Quest , podivná věc ...

Příspěvekod El Diablo » 11 říj 2010 19:11

Nemá to Starforce?
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

GarGy
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod GarGy » 11 říj 2010 22:29

nevim o tom ... ale ono to driv nedelalo az od te doby co jsem spalil ten zdroj od HDD zkousel sem ten Titan Quest instalovat vickrat a vzdycky kdyz to nainstaluju a restartnu NTB tak to zacne psat USB nebvylo rozpoznano ... driv sem tu hru normalne hraval a i kdyby mel starforce tak ten snad nema nic spolecnyho s USB ne ?

El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod El Diablo » 11 říj 2010 22:34

Neměl by mít, ale čert ví kam se nacpe...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Čím nahradit Meta Quest 3 router
    od showpayne » 24 úno 2025 06:31 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    3
    2382
    od buchtik Zobrazit poslední příspěvek
    25 úno 2025 12:18

Zpět na “Hry”