Zdravím,
mám grafiku NVIDIA GeForce 9800 GT a několikrát jsem jí reklamoval kvůli příliš vysokým teplotě. Vím,že dřív GK byla od firmy Zotac. No a po asi druhé nebo třetí reklamaci se mi vrátila GK úplně jiná. Teploty jsou nižší. Jen jsem k tomu dostal tento kabel:
http://img156.imageshack.us/img156/8382/p1020785l.jpg
Hledal jsem na netu ale nik kloudnýho nenašel.No, chtěl bych vědět na co je a proč ho tam nemám...Předem díky
Co je to za kabel + k čemu slouží? Vyřešeno
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Co je to za kabel + k čemu slouží?
To by měl být vstup zvuku. Např. pokud bys ho chtěl tahat přes HDMI tak bys ty dva černé konektroy dal ke zvukovce a ten bílý do GK
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Jak ke zvukovce? To nechápu... Vždiť HDMI přenáší i zvuk ne? Takže vlastně ten kabel bude vracet zvuk zpět do GK?
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus zapřemýšlet a možná ti bleskne hlavou, že to jde i obráceně...
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Grafika GeForce 9800 GT ještě nemá audio kodek pro HDMI a proto pokud bys chtěl přes konektor HDMI přenášet i zvuk,tak bys musel zapojit ten káblík do základní desky na audio výstup.Ten nápis na kablíku (SPDIF) je zkratka pro přenos digitálního zvuku.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Co je to za kabel + k čemu slouží? Vyřešeno
Aha,tak dík...Jen jsem to chtěl vědět aby to nebylo něco důležitýho.A je to jasný,než mi tu GK vyměnili,na tý původní HDMI nebylo.OK,tak je dobré to vědět.Už to tady můžeme uzavřít a ještě jednou děkuju za vysvětlení.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 3050
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
08 lis 2024 06:51