Problém s připojením
Re: Problém s připojením
Tak tu MAC adresu blokovanou nemám.
-
- Pohlaví:
On je problém jinde, viz.:je zablokována aplikace iexplore.exe a zablokovaný modul hungapp
viewtopic.php?t=1662
Je to sice staré téma, ale problém velmi podobný. Větší problém je, že tam není řešení, alespoň ne univerzální.
Ve tvém případě bych zkusil nainstalovat třeba Firefox anebo Operu (co to udělá). Máš možnost to stáhnout na tom NB a přenést třeba fleškou na PC?
Pročetl jsem ještě nějaké příspěvky na webu a tam m.j. doporučují odvirovat. Založ si v sekci HijackThis nové téma a požádej o kontrolu logu. Tady to nech zatím otevřené.
-
- Pohlaví:
mamino je fajn, že si požádala o kontrolu logu, ale nejprve tam musíš ten log vložit: viewtopic.php?t=5119
Musíš tedy nejprve stáhnout na NB ten HijackThis, nakopírovat do PC a PC proskenovat. Následně se ti vytvoří log, který tam vložíš a někdo z odborníků na logy zkontroluje, zda tam nemáš nějakého vetřelce či jiný problém.
Musíš tedy nejprve stáhnout na NB ten HijackThis, nakopírovat do PC a PC proskenovat. Následně se ti vytvoří log, který tam vložíš a někdo z odborníků na logy zkontroluje, zda tam nemáš nějakého vetřelce či jiný problém.
Tak a jsem v pasti. Vůbec nevím jak s tím a tak. To mám zadat tu adresu, cos mi tam přiložil, do vyhledávače a stáhnout sem do ntb a pak na flešku a do pc?
-
- Pohlaví:
Kdepak, ZDE stáhni verzi 2.0.4 a tu pak dej na flešku a do PC. Tam to nainstaluj a proveď sken.
Návod: viewtopic.php?t=5119
Ještě bych zkusil stáhnout Dial-a-fix a opravil IE.
Návod: viewtopic.php?t=5119
Ještě bych zkusil stáhnout Dial-a-fix a opravil IE.
Teď už to mám dobře?
-
- Pohlaví:
Super, teď už jenom vyčkat než to někdo vyhodnotí. Ještě zkus ten Dial-a-fix co jsem psal výše. Ten se pokusí opravit Internet Explorer.
A teď tam mám dát jen to, co se pokusí o opravu internetu?
Je to zazipovaný a chce to nejdřív extrahovat, tak to má být?
-
- Pohlaví:
Ano, tak to má být. Nejprve se ale věnuj tomu logu z HJT, aby se vyloučila nějaká havěť v PC.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3556
-
od lukas222
Zobrazit poslední příspěvek
05 lis 2024 13:36