Ahoj, zasekává se mi počítač a nevím, čim to může být.
Dneska jsem koupil nové paměti a i přesto to dělá!
Zasekává se mi počítač, a to i po koupi nových pamětí.*
Zasekává se mi počítač, a to i po koupi nových pamětí.*
Naposledy upravil(a) Myloš dne 19 říj 2010 09:07, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „Prosim o radu“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Při té příležitosti jsem tvůj příspěvek „přeložil do češtiny“.
Důvod: Oprava nadpisu „Prosim o radu“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Při té příležitosti jsem tvůj příspěvek „přeložil do češtiny“.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Prosim o radu
Jednak můžeš mít v PC nějakého vetřelce, nebo poškozený či nevhodný ovladač a také chyby na disku se systémem. A to ještě není vše. Pokud uvedeš jaký máš PC, jaký OS a podrobněji popíšeš zasekávání PC (Při jaké činnosti na PC, po jaké době po spuštění atd), budeme moci poradit konkrétněji.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Ahoj Jsem amater a abych se přiznal tak tomu moc nerozumim ,postavil jsem si novej počitač - Intel(R) core (TM)i5 CPU 760 @2.80GHz
zakladni deska ASUS - P7H55
Graficka karta - Ge Force GTX 460 Integrade RAMDAC 2048 MB ,a když ho zapnu tak se mi po pěti minutach za sekne a nic mě nejde takže ho musim restartovat a pak zase pochvilce to jde a opakuje se to ,tak jsem si myslel že to muže byt s DDERKAMA TA JSEM KOUPIL NOVE ZA DEVADESAT EURO A CHVILI TO ŠLO PAK SE TO ZNOVU ZASEKAVA TAK NEVIM CO TO MUŽE BYT ,MOŽNA ZAKLDNI DESKA !NEVIM PROTOJSEM RAD ŽE SES MI OZVAL JSEM STOHO ŠPATNEJ DIK!!!
zakladni deska ASUS - P7H55
Graficka karta - Ge Force GTX 460 Integrade RAMDAC 2048 MB ,a když ho zapnu tak se mi po pěti minutach za sekne a nic mě nejde takže ho musim restartovat a pak zase pochvilce to jde a opakuje se to ,tak jsem si myslel že to muže byt s DDERKAMA TA JSEM KOUPIL NOVE ZA DEVADESAT EURO A CHVILI TO ŠLO PAK SE TO ZNOVU ZASEKAVA TAK NEVIM CO TO MUŽE BYT ,MOŽNA ZAKLDNI DESKA !NEVIM PROTOJSEM RAD ŽE SES MI OZVAL JSEM STOHO ŠPATNEJ DIK!!!
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Možná tě jen podceňuji, poté co ses sám označil absolutním laikem, ale máš na procesoru dobře usazený chladič? Ventilátor na chladiči jsi zapojil do správného výstupu z desky? Zdroj jsi kupoval nový, nebo jsi použil nějaký starší z již používaného počítače?
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Zasekává se mi počítač, a to i po koupi nových pamětí.*
To že se to sekne právě po 5 minutách by odpovídalo nějaké vysoké teplotě. Zkus ještě po zapnutí hned spustit program HW Monitor a kontroluj teplotu komponent.
Druhá věc je zmiňovaný zdroj. Rovněž jedna z možných příčin a PC bez příznaků vytuhne.
//postavit si sám PC je hezká věc, je to snadné. Až do chvíle, kdy něco přestane fungovat
Druhá věc je zmiňovaný zdroj. Rovněž jedna z možných příčin a PC bez příznaků vytuhne.
//postavit si sám PC je hezká věc, je to snadné. Až do chvíle, kdy něco přestane fungovat

Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nezapomenul jsi na procesor nanést slaboučkou vrstvu teplo vodivé pasty před usazením chladiče s ventilátorem?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Ahoj a dik za radu ale zdroj jsem kupoval novej 750 watt a co se tiče chladiče tak ten jsem taky dal do spravne polohy a i přisto to děla ted jsem předinstaloval xpčka a zase se to seklo a ja jsem musel restartovat pc ! už jsem stoho v šoku prosim poradte !!
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
I to že je nový zdroj vadný se stává. Ale koukni na ty teploty.
Pokud To nebude teplotama, tak Ti nezbyde nic jiného, než to dát do servisu, kde komponenty vyzkouší výměnou.
Pokud To nebude teplotama, tak Ti nezbyde nic jiného, než to dát do servisu, kde komponenty vyzkouší výměnou.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Děkuji, ale teplotou to nebude ale maš pravdu dam to do servisu !!!
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
"Teplotou to nebude", napsal laik, který si bez základních znalostí výpočetní techniky postavil počítač ...
Teplotou to bude. Máš špatně usazený chladič, málo pasty a možná i nějaké ty breberky k tomu, protože laici jako ty je z netu chytají velmi rychle. V servisu z té tvé sestavy budou mít jistě radost

Teplotou to bude. Máš špatně usazený chladič, málo pasty a možná i nějaké ty breberky k tomu, protože laici jako ty je z netu chytají velmi rychle. V servisu z té tvé sestavy budou mít jistě radost

Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Jenom další, který se dostal k penězům, a nechce nijak spolupracovat s tím, co mu tady radí, co by měl udělat apd tak to po řeší servisem. Proč ne,.
Označ za vyřešené, jestli že se tu ještě objevíš...Taky už mám taky pocit, a sleduji to už dlouho, že čim dal víc lidí své téma neuzamknou tím, že dají "vyřešené".
Označ za vyřešené, jestli že se tu ještě objevíš...Taky už mám taky pocit, a sleduji to už dlouho, že čim dal víc lidí své téma neuzamknou tím, že dají "vyřešené".
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
Jako laik ses do stavby počítače rozhodně pouštět neměl.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 2274
-
od HelFix
Zobrazit poslední příspěvek
11 pro 2024 16:13