Instalace SP2 na desku Gigabyte 965p-ds3

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

MulinTomáš
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Instalace SP2 na desku Gigabyte 965p-ds3

Příspěvekod MulinTomáš » 04 lis 2006 15:00

Zdravím,mám nové pc s deskou gigabyte ga-965-ds3,nejde nainstalovat windows se servis packem 2,zkopíruje soubory na začátku instalace ale pak vyhodí nějakou chybovou hlášku,přitom starší windows bez servis packů jede normálně.Harddisk je vadný,tudíž ho budu posílat na reklamaci,dali jsme tam hdd ze starého pc,myslíte že to může být příčina?přitom ten windows se sp2 už byl instalovaný na jiném pc a v pohodě,nevím jsem z toho na větvi,prosím poradte,díky moc.

Chybová hláška:
Chybný kontrolní součet bitové kopie.Bitová kopie image.dll je pravdopodobně poškozena.Kontrolní součet v hlavici se liší od vypočítaného kontrolního součtu.

Reklama
mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Instalace SP2 na desku Gigabyte 965p-ds3

Příspěvekod mmmartin » 04 lis 2006 15:07

MulinTomáš píše:Chybová hláška:
Chybný kontrolní součet bitové kopie.Bitová kopie image.dll je pravdopodobně poškozena.Kontrolní součet v hlavici se liší od vypočítaného kontrolního součtu.

Vždyť ti sám říká, co mu vadí. Pravděpodobně máš poškozený nějaký soubor na instalačním CD.

MulinTomáš
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: Instalace SP2 na desku Gigabyte 965p-ds3

Příspěvekod MulinTomáš » 04 lis 2006 15:12

mmmartin píše:
MulinTomáš píše:Chybová hláška:

Vždyť ti sám říká, co mu vadí. Pravděpodobně máš poškozený nějaký soubor na instalačním CD.

Tak jinak,opakuji že byl instalovaný na jiném pc a v pohodě,zkoušel jsem i anglickou verzi která běžně funguje na jiných pc a taky problém.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”