Po odinstalaci VertrigoSrv, u něhož přestalo nabíhat PHP (už je to delší čas), jsem se rozhodl navrátit k PHPHome, s nímž jsem býval spokojen.
Po instalaci neběželo PHP. Po otevření ApacheMonitoru tam figuroval jako php sever vertrigo localhost (zajímavé – vertrigosrv jsem přece odinstaloval!) a nešel nahodit. Tak jsem vše odinstaloval, vyčistil registry ccleanerem a po restartu opět PHPHome nainstaloval. Podotýkám, že jsem s ním dřív na těchto Windows neměl sebemenší problém. Nyní ApacheMonitor neobsahuje jedinou položku, takže není možné nic spustit.
Pro úplnost:
Windows XP Professional, Avast, firewall pouze HW v routeru, žádný jiný bezpečnostní rezident neběží.
Napadá někoho, kam pohřbili toho psa?
Nemohu zprovoznit PHPHome – ApacheMonitor je prázdný Vyřešeno
Nemohu zprovoznit PHPHome – ApacheMonitor je prázdný
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Re: Nemohu zprovoznit PHPHome – ApacheMonitor je prázdný Vyřešeno
Vyřešeno. Dostal jsem jinde bleskovou radu – Skype mi okupoval port 80. Po ukončení Skype se PHPHome nainstalovalo bezproblémově a teď už se se Skypem nepere.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Jak odstranit zaškrtávací ikonu (prázdný čtverec) ve WORDU? Příloha(y)
od Zabral688 » 08 pro 2024 12:20 » v Kancelářské balíky - 9
- 4032
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
09 pro 2024 08:27
-
-
-
Nemohu streamovat PS5 hry. Příloha(y)
od kellne » 04 črc 2024 15:05 » v Internet a internetové prohlížeče - 6
- 5135