Po reinstalu WXP nefunguje internet.
Re: Po reinstalu WXP nefunguje internet.
Mám W7 Ultimate.....po čistém instalu mě tedy bez instalace základnich ovladačů integrovaná sítovka nejde.Instaluju Wokna už léta...a instalace ovladačů zákadní desky je vždy první krok po naběhnutí nově nainstal..systému.
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
To není důležité... asi se budu muset XPckek vzdát a nahodit původní visty, protože od rána nedělám nic jiného než že se snažím dát dohromady ten internet, bohužel se mi to nepodařilo a vypadá to, že ani vy si nevíte moc rady. Jediný driver co jsem našel je na 3690, který ale nefunguje.
důležité to je,protože na základní ovladače obsažené ve Windows ti deska nikdy nepoběží na optimální výkon a bude to pomalé,ale když myslíš...
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
W7 už jsem instaloval asi 5x a VŽDY si to našlo všechny potřebné ovladače samo. Po nainstalování fungoval internet (jenom jsem odkliknul okno které mi vyskočilo po instalaci jestli chci domácí síť, veřejnou, atd...), pak už všechno fungovalo bez problémů.
WXP jsem chtěl, protože jsou oproti sedmičkám nenáročné. Ten počítač není nejnovější a WXP jsou dost málo náročné v porovnání s W7. Na WXP se mi nestalo, že by vytížení ramek při běžné práci vyskočilo nad 200mb a procesor nad 10%. U W7 se vytížení ramek běžně pohybuje kolem 500 - 700mb a to nemusím nic dělat, o procesoru ani nemluvím... tam mi při jakékoliv činnosti vyskočí na 100% okamžitě.
WXP jsem chtěl, protože jsou oproti sedmičkám nenáročné. Ten počítač není nejnovější a WXP jsou dost málo náročné v porovnání s W7. Na WXP se mi nestalo, že by vytížení ramek při běžné práci vyskočilo nad 200mb a procesor nad 10%. U W7 se vytížení ramek běžně pohybuje kolem 500 - 700mb a to nemusím nic dělat, o procesoru ani nemluvím... tam mi při jakékoliv činnosti vyskočí na 100% okamžitě.
-
- Pohlaví:
Tady jde jen o to, najít ovladače ke tvé základní desce, ale zatím se nedaří. Já našel jenom co ty, ale je mnoho stránek, které je nutné projít.
Chce to hledat také na Yahoo
Napsal bych dotaz na technickou podporu: https://customercare.acer-euro.com/cust ... spx?CID=CZ
Jediný driver co jsem našel je na 3690, který ale nefunguje.
Chce to hledat také na Yahoo
Napsal bych dotaz na technickou podporu: https://customercare.acer-euro.com/cust ... spx?CID=CZ
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Počítač by měl mít chipset Mobile Intel 940GML Express, ovladač k němu jsem ale bohužel našel jenom pro windows vista..
zkus nainstalovat driver modemu od Aspire 3690.....někdy to bývá stejné...když je to z výrobní řady 3690
http://www.acer.cz/acer/service.do?Lang ... 1160877988
http://www.acer.cz/acer/service.do?Lang ... 1160877988
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
To poslední číslo může určovat i pitomou barvu nebo jiný displej.
Takže jak píše cicero, otevři si 3690 a tam si stáhni chipset, Audio, VGA (nevím jestli máš intel nebo nVidia) a samozřejmě LAN.
LAN tam máš spoustu typů na stažení. Ideálně přes program everest zjisti jméno síťovky - pokud to teda dokáže zjistit
Takže jak píše cicero, otevři si 3690 a tam si stáhni chipset, Audio, VGA (nevím jestli máš intel nebo nVidia) a samozřejmě LAN.
LAN tam máš spoustu typů na stažení. Ideálně přes program everest zjisti jméno síťovky - pokud to teda dokáže zjistit
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Dik za rady, ale ani tohle nepomohlo. Před chvílí jsem nainstaloval windows 7 a už všechno funguje jak má (teď už píšu z notebooku), takže ještě jednou dik.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 3993
-
od martanius
Zobrazit poslední příspěvek
17 led 2025 02:29
-
-
T490s nefunguje trackpoint UPDATE Příloha(y)
od Sadelník1234 » 17 led 2025 21:49 » v Problémy s hardwarem - 3
- 3433
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
20 led 2025 16:00
-
-
-
USB-C hub nefunguje na jednom ASUS notebooku s Thunderbolt 4, na jiném ano
od Atjov1 » 20 bře 2025 19:58 » v Problémy s hardwarem - 10
- 6353