Ako to naformátovať???
Re: Ako to naformátovať???
nedá se bios vrátit do továrního nastavení jako u normal kompu?
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
nevím jestli bude úspěch moje angličtina je slabá ale podle Google translate vypisuje chybějící knihovnu DDL pro jádro. teď jde o to co se rozumí jádrem. Já bych se svým selským rozumem dedukoval že chybí ovladač procesoru.
Pak tedy je třeba nějakým způsobem zjistit HW konfiguraci notebuku a pokud bych instaloval počkal bych až mi nabídne načtení nových ovladačů a ty bych mu poskytl.
Další možnost Nabootovat Bart PE z flash disku a recuva portable a pokusit se obnovit smazané systémové soubory na původním systémovém disku.
Pokud náhodou vlastníte USB adapter pro disky a máte druhý PC lze disk z notebuku vyndat a připojit přes usb adapter k jinému PC pak je možné užít klasické instalovatelné programy
Výše uvedené odpovědi jsou ale dost od původního dotazu .. Nabotovat z cd nebo flash disku jiný operační systém a zněj pak spustit formát původního disku.
PS: Bart PE vyřešíme po SZ poskytnutí tohoto sw ... mno blá blá blá
Pak tedy je třeba nějakým způsobem zjistit HW konfiguraci notebuku a pokud bych instaloval počkal bych až mi nabídne načtení nových ovladačů a ty bych mu poskytl.
Další možnost Nabootovat Bart PE z flash disku a recuva portable a pokusit se obnovit smazané systémové soubory na původním systémovém disku.
Pokud náhodou vlastníte USB adapter pro disky a máte druhý PC lze disk z notebuku vyndat a připojit přes usb adapter k jinému PC pak je možné užít klasické instalovatelné programy
Výše uvedené odpovědi jsou ale dost od původního dotazu .. Nabotovat z cd nebo flash disku jiný operační systém a zněj pak spustit formát původního disku.
PS: Bart PE vyřešíme po SZ poskytnutí tohoto sw ... mno blá blá blá
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud nepomůže nic z výše uvedenýho... je tu ještě jedno řešení:)
Vyndat z notesu disk, připojit ho přes redukci ke stolnímu kompu a zformátovat ten disk na něm :)
Vyndat z notesu disk, připojit ho přes redukci ke stolnímu kompu a zformátovat ten disk na něm :)
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”