Problem s mechanikou DVD
Problem s mechanikou DVD
Zdravim,, mam taky problem , vcera som si este v pohode vypaloval data , a dnes netusim z akeho dovodu sa mi mechanika DVD zmenila na mechaniku CD , a ta mi neprehraje ziaden disk, a vypalovaci program mi detekuje staru mechaniku , ale ked tam dam prazdny disk tak mi pise ze som tam nedal ziaden disk ze tam je 0 bitou miesta na vypalenie, a tiez ked som si stiahol ovladac tak sa mi instalacia nepodarila, lebo bud mi mechanika nenasla ten ovladac abo pri instalacii ovladacu sa nenaslo zariadenie, pricom je zapojene spravne.. fakt uz neviem co mam robyt.. ,za akukolvek odpived vopred dakujem..
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problem s mechanikou DVD
Co uděláš nechám na tobě pár tipů:
Zkusit bod obnovení ze včerejška a hodit PC o den zpět.
Najít poslední Firmware mechaniky a pokusit se o aktualizaci ta by měla být i s ovladačem budeš mít tedy 100% spolupracující ovladaš a firmware.
Jeden z mnoha návodů jak na firmware http://www.ovsem.net/software/jak-prehr ... mechaniky/
Zkusit bod obnovení ze včerejška a hodit PC o den zpět.
Najít poslední Firmware mechaniky a pokusit se o aktualizaci ta by měla být i s ovladačem budeš mít tedy 100% spolupracující ovladaš a firmware.
Jeden z mnoha návodů jak na firmware http://www.ovsem.net/software/jak-prehr ... mechaniky/
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Odeber ve správci zařízení mechaniku a restartuj PC. Pokud byl problém v jejím ovladači, obnoví se ze zálohy a mechanika pojede, pokud není vada přímo v ní.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
myslis tim ze mam v spravci zariadeni odinstalovat ovladac mechaniky ,, alebo jak ju mam stamat odebrat?
Odinstaluj celý kanál IDE ...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 4050
-
od petr22