1 reporo nejde Vyřešeno
1 reporo nejde Vyřešeno
Ahoj. Večer šklo vše v pořádku, zvuk byl bez vady. Ráno už ale ne. Napřed nešel zvuk vůbec, nyní jsem nějakym záhadnym způsobem rozchodil hlavní reprák, druhý nadále nejde. Vyvážení je v pořádku, i když hlavní stáhnu nebo cokoliv tak druhý stále nejde. Neví někdo co by s tím mohlo být? Repráky jsem si nechával udělat na zakázku takže to neni žádná značka a jsou 2.0. Budu vděčnej za každou radu
-
- Pohlaví:
Re: 1 reporo nejde
Když jsou na zakázku, musí u nich být nějaký zesilovač, tam ta repro nejde přehodit a vyzkoušet jestli jdou oba kanály?
Zesilovač? nene, jen hlavní a druhej reprák. Na zakázku jako tak, že vnitřky jsou z nějakýho repra, ale bedny jsou komplet udělaný- jako, že nepoznám co je to za značku a nic. Jinak kanály nevim jak vyzkoušim jeslti jdou 

-
- Pohlaví:
No nějaký zesilovač to jistě má
, ale stejně nechápu jak to myslíš. Vytoč hlasitost na plno, vyndej jack z PC a dotkni se živých konců R a L. Oba my měly bručet, pokud jeden nebručí je vadný zesilovač anebo reproduktor - případně poškozený kabel.

Což toasi jo
.. já se v tom moc nevyznám. Jinak, když jsem to udělal jak si řekl, tak hučí oba dva
. ten co šlape i tenco nechce hrát...:(

Nechal bych si ty reproduktory zkontrolovat u jiného odborníka, možná se budeš divit ... mimochodem, co je reporo?
Což to si koupim asi nový. Jinak u REPRO mi nějak uleja ruka, omlouvám se
.Jen jsem si říkal, že někdo mohl mít stejný problém a nemusel bych nic kupovat 

Tak to nikdo takhle na dálku neřekne, první věc co bych ale udělal je ta kontrola ... proč se omlouváš, stačí editovat nadpis 

-
- Pohlaví:
Zatím nic nekupuj a popiš lépe ten problém, nebo jinak.
Když je zastrčíš do PC tak jedno repro hraje a druhé ne, vůbec nevydává žádný zvuk ?
V tom případě mohou být vadné ovladače na zvukovku /málo pravděpodobné/ - přeinstaluj je. Pak může být vadný konektor v PC - půjč si od kámoše repráky a vyzkoušej. A nakonec může být vadná zvukovka.
Také by to mohl dělat i přehrávač a kdoví na co ještě vzpomenu.
Když je zastrčíš do PC tak jedno repro hraje a druhé ne, vůbec nevydává žádný zvuk ?
V tom případě mohou být vadné ovladače na zvukovku /málo pravděpodobné/ - přeinstaluj je. Pak může být vadný konektor v PC - půjč si od kámoše repráky a vyzkoušej. A nakonec může být vadná zvukovka.
Také by to mohl dělat i přehrávač a kdoví na co ještě vzpomenu.
Jeden reprák hraje u všeho. Ať jeto jakýkoliv přehrávač, videa na stránkách (youtube atd), hry a filmy. Jinak jsem si vyzkoušel jiný repráky a jede pořád jen jeden :(..omlouvám se, že jsem nevyzkoušel jako první... Jinak ovladače jsem teďka stáhl a nainstaloval, taky nepomohlo.
Přijde mi divný, že vše v pořádku šlo a přes noc najednou jeden reprák nejde
Přijde mi divný, že vše v pořádku šlo a přes noc najednou jeden reprák nejde
Zasunuješ konektory za chodu PC? Možná jsi odpálil výstup na to 1 repro ...
Já ty repráky zandaval jen dvakrát, jinak jsou v pc celou dobu.
Zpět na “Problémy s hardwarem”