Instalace starších programů na W7 Vyřešeno
Re: Instalace starších programů na W7 Vyřešeno
Funguje to na všech typech WIN 7, zkoušel sem to. Nicméně nastavení RAM šlo jen na 512MB a to ještě počítačem a nepodporuje to plnou podporu directu X, tudíš grafika jede na minimum. Vyloženě je to na programy, ne na hry pokud bys chtěl něco hrát. 

Re: Instalace starších programů na W7
A přes pouhý režim kompatibility jsi to zkoušel? Ten maj všechny W7 a zatím se mi nestalo, že by něco nerozjel! Co chceš rozjet za aplikace?
BTW režim kompatibility - pravým na instalačku, vlastnosti, kompatibilita, nastav pracovalo s Win XP SP2 nebo 3.
BTW režim kompatibility - pravým na instalačku, vlastnosti, kompatibilita, nastav pracovalo s Win XP SP2 nebo 3.
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
Tak potom jsem neměl na mysli XP mode, ale virtuální XP podporovaný jen verzí Ultimate (+ možná ještě nějakou, ale ne všemi) a musí na to být vhodný hardware, například jen novější procesory.
ted ruce pryc od nejakeho XP mode
to richchie: diky moc za odkaz,uz to mam nainstalovane, velikost oper pameti jsem dal doporucenou (192 mb) , a ted mam zaskrtnou Boot hard disk? Vytvorit novy pevny disk nebo pouzit stavajici ?
to richchie: diky moc za odkaz,uz to mam nainstalovane, velikost oper pameti jsem dal doporucenou (192 mb) , a ted mam zaskrtnou Boot hard disk? Vytvorit novy pevny disk nebo pouzit stavajici ?
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Vytvoř nový.Najdeš ho pak C-users-jméno počítače-virtualbox-HardDisks.Tam jsou disky s operačním systémem který jsi nainstaloval.A nedávej pevnou hodnotu disku.Dej,aby se zvětšoval sám.
Oka ,a uz to mam vsechno vytvorene, jeste mi rekni jak pres to spustim program
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Spustíš systém a pokud nemáš nasdílené složky tak vem flešku na ní program a nainstaluj normálně jako v xp.Takhle by to mělo vypadat před spuštěním xp.Mám tam ještě ubuntu.
Tak ti moc dekuju,jeste to vyzkousim..,a zitra jsem napisu zda je vse jak ma byt.
Zatim diky :)
Vse je vpoho, davam fajku
Zatim diky :)
Vse je vpoho, davam fajku
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Panely otevřených programů na hlavním panelu Příloha(y)
od Prorock » 20 říj 2024 15:00 » v Windows 11, 10, 8... - 28
- 7964
-
od Prorock
Zobrazit poslední příspěvek
02 lis 2024 13:41
-
-
- 1
- 1597
-
od meda2016