Mám herní notebook, když jsem měl win XP jeli všechny hry teď mám win7 64bit a nejedenic..:(
Proč nejene FarCry 2.. napíše že jsem instalaci zruši a že se mám pokusi znova jenže já nic neruším :( Battlefield 2 Se ani nerozběhne :( Cal Of Duty píše že nemám directX ale já mám nejnovější verzi.. Win7 64bit je na nic!!!!!!!!!!!!
Nevíte jak to rozchodit, to FarCry 2 ??
// Změna názvu tématu. Původní název "Far cry 2 :(" svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra.
// mike007
Nejde mi nainstalovat Far cry 2 pod Windows 7
- Mirek1
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Far cry 2 :(
Ahoj Jirko
Pomoooc,mám takový to modrý auto a přestal mě hrát ten druhej reprák v zadu.Pls radu,nevíte někdo jak to udělat aby hrál?..
ators:To jsou dema nebo hry ztažené z netu.

Pomoooc,mám takový to modrý auto a přestal mě hrát ten druhej reprák v zadu.Pls radu,nevíte někdo jak to udělat aby hrál?..
ators:To jsou dema nebo hry ztažené z netu.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nechci být protiva, ale myslím, že problém není v OS ale mezi židlí a monitorem. Far Cry 2 i všechny CoD jsem rozjel naprosto v pohodě.
Jinak nepíšeš, jaké kroky jsi učinil pro odstranění
Jinak nepíšeš, jaké kroky jsi učinil pro odstranění
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
zajímavé že to v XP vše jelo ,... a hry jsou všechny original.. Teď jsem zkoušel serious sam a to se sekne cela obrazovka a hodi to chybu je to to program cosi 16 bit 

- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nejde mi nainstalovat Far cry 2 pod Windows 7
Stále nepíšeš, co jsi už zkoušel. Nainstalovat zvlášť Dx?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Jaký máš notebook?
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Přeinstaloval jsi jen systém a nebo jsi ty hry znovu instaloval.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Asus g2s je muj notebook. System jsem cely přeinstaloval na win7 64bit.. a directX jsem zkoušl zvlášť i z DVD ze hry .. :( nejede :((
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jiný ovladač grafiky jsi zkoušel?
Je to tím že uživatel má nelegální hry, nejspíš se mu tam nainstaloval software bránící spuštění většiny her (jako například game spy comrade). Doporučuji používat legální hry nebo se více učit.
PC XT 8086, 640 Kb ram, 20mb hdd, Hercules monochrome, 14" Philips monochrome, 5/4 fdd 360kb.
Bude to tím, že máš nejspíše nelegální Windows a k tomu i hry přece kdybys měl originální Call of Duty, tak by ses snad podíval na krabici s hrou jak se to alespoň píše.
Hele já mám originální windows a i ty hry!!!!!! A urážet se nenechám!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2904
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
04 pro 2024 14:59
-
- 6
- 7881
-
od zeus
05 srp 2024 15:30
-
- 4
- 3239
-
od sasshrek
08 zář 2024 15:12
-
- 2
- 5577
-
od HelFix
14 říj 2024 21:13
-
-
Nejde nainstalovat aktualizace Win 10 64 (KB5046613)
od Minapark » 16 lis 2024 09:04 » v Windows 11, 10, 8... - 8
- 3892
-
od Minapark
20 lis 2024 12:00
-