Ahoj,
dával jsem SVŮJ HDD do jiného pc, zapojil tam Sata atd. kabely z mého pc, ale když jsem to zapnul, najelo to a jakoby mě to přihlásilo, ale objevila se tabulka s aktivací Windows (WinXp mám originální i s cd a key). No aktivovat to nešlo ani přes internet i když byl zapojený a funkční psalo to, že nefunguje a volat jim nebudu. Tak jsem hdd vrátil do mého pc a do toho druhého dal starý. Druhý pc se vždy asi 3 sec po zapnutí vypne a pak se sám zapne a normálně jede, čím to?
Dále jsem si všiml, že složka Windows má na mém pc cca 8,4GB, ale na druhém cca 3,3GB. Oba win jsou ze stejného cd.
Dík
Velikost složky Windows + HDD...
Velikost složky Windows + HDD...
GIGABYTE Z68XP-UD3| Intel Core i5-3570K @ 4,3Ghz + 212+EVO | HD 7950 FLEX 3GB GDDR5 1200/1650 | GEIL RAM DDR3 8GB(2x4GB) 2133Mhz | SEASONIC S12II-520W | Corsair 300R | OCZ Vertex 4 - 128GB | WD Green 2TB | Dell UltraSharp U2713HM - 27' 1440p
Macbook Pro 15'' Retina 2.0/16/256
Macbook Pro 15'' Retina 2.0/16/256
Re: Velikost složky Windows + HDD...
OS si kontroluje hardware, takže se nespustí na jiném železe ...
Jak vypne?
Složka Win se plní průběžně používáním, patchy, instalačkami či jejími častmi, dll, kodeky a podobně ...
Jak vypne?
Složka Win se plní průběžně používáním, patchy, instalačkami či jejími častmi, dll, kodeky a podobně ...
Které Windows to jsou? Moje XP po ca. 3 letech užívání nakynula na bezmála 5 GB. Zatím chodí docela svižně, ale pokud by se začaly courat, vrátil bych se k nějaké záloze, kde jejich velikost byla tuším okolo 2 GB (rozhodně nepřesahovala 3).
Na vyházení balastu můžeš použít jednak CCleaner s aktivovanou volbou Hotfix Uninstallers, případně použít Remove Hotfix Backups.
Na vyházení balastu můžeš použít jednak CCleaner s aktivovanou volbou Hotfix Uninstallers, případně použít Remove Hotfix Backups.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Někdy stačí vyčistit adresáře Temp a Temporary Internet Files ve svém profilu a adresář Temp ve Windows a nakonec vyprázdnit Koš. Pokud se to nedělá několik měsíců, tak se může získat i několik GB místa!
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
Luboš:
Vyčištění dočasných souborů v "Document and Settings" ani vysypání koše nezmenší velikost adresáře Windows:
Nadto veškeré TEMPy netřeba čistit ručně – CCleaner je spolehlivý nástroj.
Vyčištění dočasných souborů v "Document and Settings" ani vysypání koše nezmenší velikost adresáře Windows:
Petulka píše:Dále jsem si všiml, že složka Windows má na mém pc cca 8,4GB, ale na druhém cca 3,3GB.
Nadto veškeré TEMPy netřeba čistit ručně – CCleaner je spolehlivý nástroj.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
OK, nevšimnul jsem si, že se jednalo o složku Windows - četl jsem asi moc rychle. 

Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 3497
-
od L.L
Zobrazit poslední příspěvek
05 úno 2025 17:42