Ahoj,
máme Ashampo 10 a když chceme vypalovat, tak nám to píše, že máme málo místa na disku C: a chce to 5 GB (oprava z předchozích MB), ale my tam máme volnejch 8 GB (oprava z předchozích MB).
Co by s tím mohlo být?
Díky moc
Ashampo při vypalování požaduje víc místa na disku C:.* Vyřešeno
Ashampo při vypalování požaduje víc místa na disku C:.*
Naposledy upravil(a) Myloš dne 30 říj 2010 13:03, celkem upraveno 3 x.
Důvod: Oprava nadpisu „problém s ashampo při vypalování“. Co je to za zlozvyk nadepisovat vlákna „problém s…“? Je tak těžké namísto pitomého slova „problém“ ten problém nějak popsat? ** Při té příležitosti opraveny chyby (např. MG za MB…)
Důvod: Oprava nadpisu „problém s ashampo při vypalování“. Co je to za zlozvyk nadepisovat vlákna „problém s…“? Je tak těžké namísto pitomého slova „problém“ ten problém nějak popsat? ** Při té příležitosti opraveny chyby (např. MG za MB…)
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: problém s ashampo při vypalování
A kolika terabajtový disk že to máte ?
Jakou verzi programu používáte ?
O jaký OS se jedná ?
Jakou verzi programu používáte ?
O jaký OS se jedná ?
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
tak kolika terabaitovej disk máme nevím .A operační systém je XP a tu verzi programu mi bylo řečeno ashampo Burning 10
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Je verze legální ?
Přeci jenom dávat za něco 1000Kč, aby to jenom umělo pálit mi příjde blbost.
Free je jenom http://www.ashampoo.com/en/usd/pin/0710 ... g-Studio-6 .
Přeci jenom dávat za něco 1000Kč, aby to jenom umělo pálit mi příjde blbost.
Free je jenom http://www.ashampoo.com/en/usd/pin/0710 ... g-Studio-6 .
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
no je legální teda sehnaná na internetu freeware.Mi jsme to sehnali hlavně kvuli tomu že máme filmy v avi atak to potřebujem vypálit a doporučily mi to ashampo nebo convertXtoDVD a máme obojí a skušeli jsme to ashampo ale proste to nejde když dame vypalit tak nám to napíše že máme málo místa na tom disku C chceto 5 a mi tam máme volno 8 no mladej už včera z toho šílel
-
- Pohlaví:
Ashampo 10 free rozhodně nemáte, možná nějakou zkušební verzi. Je možné, že zkušební doba již vypršela a způsobuje to problém.
To že máte na C:/ volných jen 8MB je také divné, ale ne nemožné
Můžete z C:/ něco odstranit aby se uvolnilo místo?
Na tu hlášku že to chce 5MB neberte moc zřetel, tyto informace nebývají zcela přesné, ale spíše orientační.
Pokud nepomůže uvolnění místa, pak by bylo nejlepší tu verzi 10 odstranit, projet PC CCleanerem včetně registrů a nainstalovat verzi 6 na kterou odkazuje Owner
Nejprve se ale ujistěte jakou verzi vlastně máte a zda je funkční. Jestli je to nějaká crack apod. tak ven s tím z PC.
To že máte na C:/ volných jen 8MB je také divné, ale ne nemožné

Můžete z C:/ něco odstranit aby se uvolnilo místo?
Na tu hlášku že to chce 5MB neberte moc zřetel, tyto informace nebývají zcela přesné, ale spíše orientační.
Pokud nepomůže uvolnění místa, pak by bylo nejlepší tu verzi 10 odstranit, projet PC CCleanerem včetně registrů a nainstalovat verzi 6 na kterou odkazuje Owner
Nejprve se ale ujistěte jakou verzi vlastně máte a zda je funkční. Jestli je to nějaká crack apod. tak ven s tím z PC.
A predstavte si, že ja mám rozhodne Ashampoo Burning Studio 2010 Advanced free verziu a to dokonca už asi trištvrte roka. Pritom som odkaz dával na ňu opakovane, takže si nemyslím, že som si ho cez google našiel jediný.
http://store.v3.co.uk/?act=search&cat=13
http://www.ashampoo.com/en/usd/lpa/softpedia
A určite to nie sú jediné software stránky kde je táto verzia k dispozícii, odhliadnuc od toho, že kto používa produkty Ashampoo, tak mu prišla táto verzia ako free ponuka aj mailom.
http://store.v3.co.uk/?act=search&cat=13
http://www.ashampoo.com/en/usd/lpa/softpedia
A určite to nie sú jediné software stránky kde je táto verzia k dispozícii, odhliadnuc od toho, že kto používa produkty Ashampoo, tak mu prišla táto verzia ako free ponuka aj mailom.

no tak mi bylo řečeno to našel ten muj .A z toho disku C u mazal ale spíš je mi divny skoušeli jsme napřed 2 filmy a neslo to a pak jeden a ukazovalo to pořád to samí prostě je to v p....i A kde to ashampo sehnal to nevím ale řekl mi že je to 10 .No a máte nejaké skušenosti stím convertetXtoDVD
Re: Ashampo při vypalování požaduje víc místa na disku C:.*
V prvním příspěvku jsem opravoval zkratku MG (taková zkratka v dané souvislosti neexistuje, nemáš-li na mysli doménu Madagaskaru, magnesium, anebo anglicky „můj Bože“ – „My God“).
MG jsem opravio na MB – megebajty. To máte tak přecpaný systémový disk, že na něm je volných jen 8 MB? To já mám na céčku 4,5 giga volného místa a uvažuji o tom, ža bych měl vyházet všechen balast, který tam nemá co dělat (a to může být klidně dalších 10 giga).
Nebo jde o gigabajty? (Abych to v prvním příspěvku opravil)
MG jsem opravio na MB – megebajty. To máte tak přecpaný systémový disk, že na něm je volných jen 8 MB? To já mám na céčku 4,5 giga volného místa a uvažuji o tom, ža bych měl vyházet všechen balast, který tam nemá co dělat (a to může být klidně dalších 10 giga).
Nebo jde o gigabajty? (Abych to v prvním příspěvku opravil)
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
omlouvám se už budu písat jen MB a opravdu máme máme jen 8MB koupily jsme to od známího hodne už jsme toho smazali a nechali jen to nejduležitějsí ale asi je to málo .ale přece když to chce minimálně 5MB a je tam 8MB tak by to nemělo být tak drastický
Zkuste vymazat přebytečné soubory Ccleanerem .8 Mb je opravdu málo ,to pak nelze vypalovat,protože není kam ukládat třeba dočasné soubory při kopírování.
xxxLili, ty si z náš robíš srandu? však? Povedal, ti, že je to 10?
Veď to hádam musíš vidieť aká je to verzia keď ho spustíš, nie?
Čiže asi nie celkom normálna, keď okolo toho špekuluješ...
To je celé nejaká blbosť, veď keď ideš napaľovať, najprv si načíta súbor vypaľovací program a potom ho napaľuje. Obyčajné CD má 600 - 700 MB, tak samozrejme, že je 8 MB málo.

To je celé nejaká blbosť, veď keď ideš napaľovať, najprv si načíta súbor vypaľovací program a potom ho napaľuje. Obyčajné CD má 600 - 700 MB, tak samozrejme, že je 8 MB málo.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nelze vytvořit oddíl o velikosti volného místa na HDD Příloha(y)
od Ddwarf » 25 led 2025 07:31 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 2900
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
26 led 2025 09:16
-
-
- 3
- 5105
-
od petr22
27 úno 2025 11:31
-
- 8
- 3271
-
od sabrik
06 pro 2024 15:35
-
-
Reinstal Win 11 a formátování disku Příloha(y)
od Kemot » 06 říj 2024 18:53 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 3206
-
od šulda
06 říj 2024 20:58
-
-
- 3
- 1978
-
od Jirka88