Nenaskočí Monitor
Nenaskočí Monitor
Dobry den :) Dneska jsem prisel k pc ze ho zapnu a kdyz ho zapinam tak me nenaskoci monitor nechce nabehnout mam integrovanou grafiku na zkl. desce jsousel jsem i jiny zdroj a neslo to. sitova karta blika , ale nefunguje mys ani klavesnice:( mohl by prosim nekdo poradit ? dekuji za odpovedi :)
Re: Nenaskočí Monitor
cau ja ti pomozem viskusaj vybrat pamete kolko mas ddr kusov pc ?
Jsi si jistý, že nefunguje myš ani klávesnice? Jak?
Klavesnice nesviti a nereaguje mys a jsou zapojeny, hardisk nebliká při nejde šlyšet najetí do systemu absolutne nevim co stim je 

Buď se systém bootování zastaví a nevidíš to, nebo je poškozená deska.
Chtel jsem si do PC dat new grafiku Akorat se mi tam nevesla pres Chladici zebra na procesoru chtel jsem vymenit,Odmontoval jsem ty puvodni bez problemu zprocesorem jsem vubec montoval,akorat jsem zjistil ze se mi ta grafika nevejde pres sitovku na desce tak jsem ty puvodni dal zpatky pak jsem chtel zapnout pc a nesel obraz a vse ostatni 

Naposledy upravil(a) Fosters dne 29 říj 2010 22:54, celkem upraveno 1 x.
Nerozumím větě, protože je psaná bez čárek a teček.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Sice jsi tam dal čárky, přehlednosti textu to ale nepomohlo 
Tady teda vůbec nechápu, cos vlastně oddělal nebo chtěl měnit.

Akorat se mi tam nevesla pres Chladici zebra na procesoru chtel jsem vymenit,Odmontoval jsem ty puvodni bez problemu zprocesorem jsem vubec montoval,akorat jsem zjistil ze se mi ta grafika nevejde pres sitovku na desce tak jsem ty puvodni dal zpatky
Tady teda vůbec nechápu, cos vlastně oddělal nebo chtěl měnit.
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Zřejmě chtěl dát novou grafiku,vadil mu chladič na procesoru,odmontoval ho a vzápětí zjistil,že mu vadí síťovka tak to zase vrátil do původního stavu.?!Zřejmě adepti na státní maturitu.
No nic ve zlým.
Je možné,že jsi něčím pohnul, tak vyzkoušet sloty.Znovu prohlédni zda sedí procesor,ikdyž se ti zdá,že jsi s ním nepohnul.Taky je možné jak jsi to /podle zmateného popisu/tam všechno zkoušel,že se podařilo i něco ulomit...

No nic ve zlým.
Je možné,že jsi něčím pohnul, tak vyzkoušet sloty.Znovu prohlédni zda sedí procesor,ikdyž se ti zdá,že jsi s ním nepohnul.Taky je možné jak jsi to /podle zmateného popisu/tam všechno zkoušel,že se podařilo i něco ulomit...

Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
Souhlasím s ostatními, že je to stále nesrozumitelné ... Zkus to napsat znovu, aby tomu šlo rozumět.
Při zapnutí mi nenajede obraz ani zvuk zte se najede do windowsu a nesviti klavesnice mys a sitovka bliká hdd nepracuje Myslite si ze odesla deska?Integrovana Grafika
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus se podívat, jestlis náhoudou nevytáhl nějaký napájecí kabel nebo neulomil nějaký trčící kondík např.
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 13
- 11202
-
od JuRas
Zobrazit poslední příspěvek
30 dub 2025 13:41