FB nezobrazí všechny komentáře

Jakékoliv komunikační nástroje jako Skype, ICQ, Windows messenger...ale i různé diskuze, chaty…

Moderátor: Mods_senior

dino
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

FB nezobrazí všechny komentáře

Příspěvekod dino » 31 říj 2010 14:14

Mám problém s nezobrazováním komentářů fanoušků na zdi. Na stránce mi na zeď někdo něco napíše jako komentář. Mám nastaveno "Komentáře k událostem budou ve výchozím režimu zobrazeny podrobně". Když jsem přihlášený na stránce tak jejich komentáře vidím OK. Když se odhlásím tak vidím jen komentáře, které jsem přidál já, ale jejich už nikoliv. Přitom na spoustě jiných stránek, se jim zobrazuje rovnou vše. Může to být ovlivněno tím, co mají nastaveno fanoušci ve svém profilu? V nastavení stránek už totiž nic dalšího nastavit nejde...

Reklama
Anubides
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: FB nezobrazí všechny komentáře

Příspěvekod Anubides » 31 říj 2010 14:49

Zdravím,
předpokládám, že jde o nějakou Fan stránku. Jen nechápu to odhlášení a přihlášení? Jako z odhlásit se z FB či z čeho? Každopádně, pokud si zavedeš stránku, potažmo nějaký fan profil, tak po přihlášení vše vidíš, ale po odhlášení logicky nikoliv. Leda, že by si se stal fanouškem své vlastní stránky, pak vidíš vše, jinak nějak nevim jak to jinak myslíš :D
Skříň: noname - Procesor: AMD Ryzen 5 2600 - Paměť: 8GB DDR4 - HDD: 1x 120 GB SSD a 1x 256 GB - Grafika: MSI RADEON RX580 8 GB ARMOR - OS: WIN 10 PROFESSIONAL OEM - Klávesnice: Trust silent - Myš: Genius Scorpion
Sluchátka: Lewitz HP710 a Intezze cliq.

dino
nováček
Stav:

Příspěvekod dino » 31 říj 2010 15:02

Měl jsem na mysli třeba to, že když se podívám na http://www.facebook.com/onlajny tak tam jdou vidět reakce lidí, kteří se k některému z příspěvků vyjádří. Přitom nemusím být přihlášený, prostě vidím komentáře. To u stránky o které píšu nejde, tam vidím jen komentáře admina a všech ostatních až poté, co se přihlásím. Jakoby byly nějak "bloknuté". Zajímavé je, že od momentu, kdy sem zapnul "Komentáře k událostem budou ve výchozím režimu zobrazeny podrobně" tak se i ty nově přidané už zobrazily, ale zpětně to asi nefachá...

dino
nováček
Stav:

Příspěvekod dino » 08 lis 2010 17:23

Tak jsem z toho fakt jelen. K nějaké události jsou dostupné reakce/komentáře. Když NEJSEM na stránce přihlášený, tak vidím jenom ten co jsem přidal já, ale když se přihlásím, tak jsou vidět i ty, které přidali fanoušci...nerozumím tomu proč nejde vidět komplet vše?!!
Mám nastaveno "Komentáře k událostem budou ve výchozím režimu zobrazeny podrobně"

dino
nováček
Stav:

Příspěvekod dino » 09 lis 2010 17:57

Ještě ten důvod proč mě to vlastně vadí... Když jsem nepřihlášený na stránku a dívám se na ni v mobilu nebo klasicky přes PC, tak se mi nově přidané komentáře/reakce fanoušků stránky nezobrazí. Vlastně tak vůbec nevidím, že někdo něco okomentoval. Poznám to až v momentu, kdy se přihlásím. Proto se ptám, jestli je to normální nebo jen nějaké stupidní nastavení FB?

dino
nováček
Stav:

Příspěvekod dino » 10 lis 2010 21:42

Ještě přidám stránku kde ten "problém" lze vidět a kde je například u položky "USA hockey 11.11. at 04:00 #betting Anaheim - New York Islanders #tip Anaheim @ 2.05 Centrebet" komentář jednoho z fanoušků http://www.facebook.com/ibetsport?v=wall
Pokud se přihlásím, tak jeho komentář VIDÍM ale pokud se na stránku podívám jako nepřihlášený tak NEVIDÍM že tam vůbec nějakou reakci někdo přidal (je tam jen že se mu to líbí ale nikoliv že je tam reakce !!)
Není mi jasné jestli je FB tak tupý anebo je to nějakým nastavením uživatelského profilu respektive někde v nastavením stránek ???

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Komunikace na internetu”