Antiradar do auta Vyřešeno

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Riviera kid
Level 4
Level 4
Pohlaví: Muž
Stav:

Antiradar do auta

Příspěvekod Riviera kid » 01 lis 2010 10:04

Zdravím Vás všechny,

už se blíží Vánoce a mě už taky začíná dohánět nákupní horečka a hlavně vymýšlení, co komu k Vánocům pořídit. A tak mě napadlo, jestli nemá někdo z fóra zkušenosti s antiradary do auta. Jestli se to vyplatí, jaká značka, typ apod. protože to není zrovna levná záležitost, tak abych nekoupil zajocha v pytlíku :D
"Voda je mokrá, nebe je modrý, ženský mají tajemství."

Reklama
karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Re: Antiradar do auta

Příspěvekod karlos » 01 lis 2010 10:32

Nejsem zrovna andílkem na silnici, alespoň co se týče rychlosti. Ve městech a vesnicích dodržuji rychlost striktně, ale mimo jezdím o fous rychleji. Když je to rovné a přehledné, tak jezdím do 120, dálnice 160, jinak do kila. Nikdy by mě však nenapadlo pořizovat si antiradar. Ročně naběhám 20tisíc a neplatil jsem za rychlost ani jednou. Takže když to vyhodnotím, tak mi vyjde, jako nejlevnější varianta, nekupovat nic a pokud se pohybuješ v oblasti nadměrného výskytu radarů, pak bych viděl, jako levné řešení, přerod ve slušňáka :lol: Navíc mám obavy, že nové radary, které mají dosah i několik set metrů, nebudou fungovat na klasickém principu odrazu elektromagnetických vln, ale patrně pomocí laseru a pak máš s anti... stejně smolíka.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

Sender
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod Sender » 01 lis 2010 10:55

i na Lasery existují vychytávky,ale zkušenosti nermám.Jezdím sice občas svižnějc,ale jezdím hlavou.Viděl bych to zkusit jiný fórum...:-)

Riviera kid
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod Riviera kid » 01 lis 2010 10:57

tak ono to samozřejmě není pro mě, však jsem psal, že to chci k Vánocům pro někoho jiného. taky nejezdím zrovna pomalu, ale kdo zase má vymýšlet dárky :-) rok od roku je to složitější.

mvidlak
nováček
Stav:

Příspěvekod mvidlak » 01 lis 2010 11:13

No tak pomalu nejezdim :) Ve meste vim kde se meri a mimo staci sledovat typicky mista a passaty :) Takze su na tom podobne. Kazdopadne bracha ma Valentine one, parkrat sem s nim jel a funguje supr:) je to teda na klasicky mikrovlnky jenom, vymecne to rve i na nejakou branu na dalkovy ovladani napr. ale jinak funguje supr a dostatecne dopredu :). Ne jako nektery ktery rvou az kdyz te zmeri :)
PC: Akvarko + 35 litru oleje, cerpadlo, 360*240mm radiator 6*120mm fan, par hadic, par kamenu, majak... Proste klasickej stroj :)
HW: Athlon 64 X2 4800+, NX8600GT, 6GB RAM, 1TB+250GB hdd
http://custompc.cz/index.php?id=aqua
http://www.youtube.com/user/CustomPCcz

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 01 lis 2010 11:58

Riviera kid: Leží ti ten dotyčný v žaludku, že se ho snažíš dohnat k tomu, aby se zabil? Jeden můj synovec říkal, že až bude jezdit, tak jako prase. Ve 20 letech se v autě zabil ...

Riviera kid
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod Riviera kid » 01 lis 2010 12:25

X píše:Riviera kid: Leží ti ten dotyčný v žaludku, že se ho snažíš dohnat k tomu, aby se zabil? Jeden můj synovec říkal, že až bude jezdit, tak jako prase. Ve 20 letech se v autě zabil ...

Nechápu, o čem to mluvíš. Ne každý jezdí jako dobytek a nevidím důvod, proč bych někomu pomáhal do věčných lovišť tím, že mu koupím antiradar do auta. Pokud je někdo idiot, idiotem prostě zůstane a je to jeho problém.

Jen jsem chtěl vědět, jestli je na takovou věc spoleh, jestli se to vyplatí, jak to funguje apod.

mvidlak
nováček
Stav:

Příspěvekod mvidlak » 01 lis 2010 15:17

Hlavne nezapominat pripadne dobre schovavat v rakousku!! :)

//smazána část reagující na flame
//Karlos
PC: Akvarko + 35 litru oleje, cerpadlo, 360*240mm radiator 6*120mm fan, par hadic, par kamenu, majak... Proste klasickej stroj :)

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 01 lis 2010 17:14

[OT]
Smazán flame.
[/OT]
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

Tazator
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod Tazator » 01 lis 2010 17:32

Někde se už to probíralo a zjištění bylo takové, že stejně nic nefunguje a když jo tak už tě mají stejně změřenýho a s tím už nic neuděláš.
Intel Core i5-2500K; Arctic Freezer 13; GA-P67A-UD3-B3; MSI N570GTX Twin Frozr II/OC; Kingston HyperX Blu 4GB (kit 2x 2GB) 1600MHz; Windows 7

Speed_dead
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Speed_dead » 01 lis 2010 17:50

Především to musí být pasivní antiradar. Aktivní jsou u nás zakázaný. A pokud jezdíš do zahraničí, tak si zaděláš na zbytečný problémy, jelikož v některých zemích nesmíš mít jakýkoliv antiradar nejen zapnutý, nebo zamontovaný, ale dokonce jen to že ho máš je někde trestný.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.

mvidlak
nováček
Stav:

Re: Antiradar do auta  Vyřešeno

Příspěvekod mvidlak » 01 lis 2010 20:28

speed_Dead: Jojo venku je potreba bud ho dobre schovat nebo raci nevozit vubec-hlavne rakusaci sou na to haklivi. :)
Tazator: to neni tak uplne pravda - toto plati pro antiradary ktery detekuji i laser - tam te upozorni vpodstate az kdyz ses zmerenej takze k nicemu. Klasickou mikrovlnku kterou se porad u nas meri ve vetsine pripadu ale zjistis dostatecne dlouho dopredu. na dalnici i kilak coz bohate staci a i pokud sou nekde zasiti za mostem, mezi barakama atd. tak mas este porad dost casu.

PS:tohle sou teda zkusenosti s valentine one. i beltronics na tom ale bude podobne. Kazdopadne nekupovat nejaky US verze z aukra a podobne protoze vetsinou pracuji v jinych pasmech!! ale asi pro tebe bude stejnak nejlepsi google :) urcite je toho vsude napsany hodne...

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”