Jak v IE uložit jméno a heslo, když jsem zrušil dotaz?* Vyřešeno
Jak v IE uložit jméno a heslo, když jsem zrušil dotaz?*
Přeju pěkný podvečer.Mám takový né moc závažný problém,ale kdyby někdo poradil,tak by mi to ulevilo.Mám IE8 a když se přihlašuju na nějáké stránky,tak musím pořád psát přihlašovací jméno a heslo.Samozřejmě mě to dřív nabýdlo zapamatovat heslo a pak jsem zaškrtnul,příště tento dialog nezobrazovat.Jenše jsem si musel celej počítač přeinstalovat,ale nemůžu si vzpomenout,jak udělat,aby se mi ten dialog zase zobrazil a já si mohl přihlašovací jméno a heslo zase uložit.Snad jsem to popsal dobře.zatím dík a čau
Naposledy upravil(a) Myloš dne 02 lis 2010 21:58, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nic moc nadpisu „uložit přihl.jméno a heslo“.
Důvod: Oprava nic moc nadpisu „uložit přihl.jméno a heslo“.
Re: uložit přihl.jméno a heslo
Projdi nastavení IE.
Trochu mě prosímtě naveď.Dík
Tak když sis odškrtl, že už ten dialog nechceš vidět, tak budeš muset vynaložit trochu snahy, protože mám IE 6, ale používám spíš Firefox. Ale tento způsob (ukládání hesel do paměti prohlížečem) se z důvodu bezpečnosti vůbec nedoporučuje, lehko ti nějaký šmejd může všechny hesla vybrat!
Pořád to neřeší,kde to najdu aby šli uložit.
X píše:Tak když sis odškrtl, že už ten dialog nechceš vidět, tak budeš muset vynaložit trochu snahy, protože mám IE 6, ale používám spíš Firefox. Ale tento způsob (ukládání hesel do paměti prohlížečem) se z důvodu bezpečnosti vůbec nedoporučuje, lehko ti nějaký šmejd může všechny hesla vybrat!
X píše:Projdi nastavení IE.
Naposledy upravil(a) X dne 02 lis 2010 22:04, celkem upraveno 1 x.
Re: Jak v IE uložit jméno a heslo, když jsem zrušil dotaz?*
Pokud to nenajdeš a nemáš v IE nějaká důležitá nastavení (abys to nemusel zálohovat; nevím třeba, co to udělá s oblíbenými), můžeš vyzkoušet v „nástoje/možnosti internetu“ na kartě „Upřesnit“ tlačítko „Obnovit…“.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Zkoušel jsem to,ale výsledek žádnej.něco se mě motá v hlavě,že jsem už tenhle problém měl a že jsem jenom někde něco odfajfnul a zase mě to okno nabýzelo(uložit heslo).
A co nápovědu – tu jsi nezkusil?
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Tak už jsem to našel.Takže:nástoje/možnosti internetu“ na kartě „obsah“,automatické dokončování-nastavení atam zafajfknout :zobrazovat výzvu před uložením hesla.Přitom je to tak snadné.Tak děkuji všem zůčasněným a dobrou
Re: Jak v IE uložit jméno a heslo, když jsem zrušil dotaz?* Vyřešeno
Tak už jsi na to taky přišel.Tak dík a čau
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Zaplatil jsem 2799 Kč za Windows 11 Pro – systém není aktivovaný, klíč jsem nedostal Příloha(y)
od MoA285 » 27 kvě 2025 20:38 » v Reklamace a zákony - 15
- 15997
-
od MoA285
Zobrazit poslední příspěvek
28 kvě 2025 00:59
-
-
-
Jsem jediný uživatel PC, ale nemám oprávnění Správce!
od Minapark » 16 zář 2024 16:15 » v Windows 11, 10, 8... - 2
- 3787
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
21 zář 2024 10:40
-
-
- 2
- 2361
-
od Cleric