Ahoj, omlouvám se, pokud to už bylo zodpovězeno, ale prošla jsem docela dost dotazů a odpovědi na mě byly moc zmatené :) Takže prosím - jednejte se mnou jako s analfabetem. Zvládnu vše, ale potřebuju polopatistický návod.
Z ničeho nic mi doma nejde připojit k wifi.Když se připojím kabelem, funguje to, spolubydlícímu wifi funguje - chyba je jen u mě. Jinde se mi k wifi připojit daří. Síť doma vidím, můžu dát připojit, ale nepřipojí mě to - dlouho to načítá síťovou adresu a pak se nic nestane. Když jsem dala "opravit" dostala jsem informaci, že nelze dokončit načtení IP. Mám windows xp, 802.11n Wireless LAN Card, ovladač verze 3.1.8.1 (aktualizovala jsem ho včera, ale problém to nevyřešilo). Všechny klasický metody (restart routeru, zadání znova hesla...) vyzkoušeno. Jsem v zahraničí na studijním pobytu, takže je to pro mě opravdu hrozná situace, nedovedu si představit, že to španělsky řeším s nějakým technikem, navíc ani nevím, jestli je to chyba počítače nebo routeru nebo čeho...A mí spolubydlící neumí ani vypálit CD a nehodlají mi nijak pomoct.
Moc vám děkuju za případné rady!
Bára
Nejde mi pripojit k wifi
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Nejde mi pripojit k wifi
Vítej na PC-Help
Jaký máš notebook ?
Zkoušela si vypnout firewall ?
Toto mi přesně dělalo, když jsem měl na wifi kartě staré ovladače, opravdu by bylo dobré, ikdyž si ho aktualizovala, poohlédnout se, jestli nejsou novější podle typu Wifi karty. Ten obecný název, který si nám dala bohužel stačit samotný nebude. Od typu notebooku to ale už zjistit lze.
Jaký máš notebook ?
Zkoušela si vypnout firewall ?
Toto mi přesně dělalo, když jsem měl na wifi kartě staré ovladače, opravdu by bylo dobré, ikdyž si ho aktualizovala, poohlédnout se, jestli nejsou novější podle typu Wifi karty. Ten obecný název, který si nám dala bohužel stačit samotný nebude. Od typu notebooku to ale už zjistit lze.
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Dekuju moc za odpoved! firewall jsem vypnout zkousela, nepomohlo. Notebook mam Asus eee 1000h
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus vlézt do uložených sítí, vymazat tu co tam je teď uložená pod stejným jménem a pak se přihlaš komplet nanovo
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 3223
-
od RIKI22
Zobrazit poslední příspěvek
03 srp 2024 21:26