Zdravím, mám internetový prohlížeč Opera. Když se někam přihlásim (zadám přezdívku a heslo) tak mi po příhlášení vyskočí nahoře pod adresovým řádkem volba: Chcete uložit toto heslo do Správe hesel ?(viz.příloha) Dám tedy uložit, ale když příjdu podruhé na "tu" určitou stránku tak si prohlížeč nic nepamatuje, jen se okolo "obdélníčků" kam se zadává heslo a přezdívka objeví žluté obrysy.(viz.příloha)
Snad si někdo ví rady a pomůže mi s tím jak udělat, aby když příjdu na nějakou stránku pamatovala si Opera moje přihlášení a nemusel jsem psát heslo a přezdívku pokaždé znovu.
Předem díky.
Správce hesel Opera si nic nepamatuje ! Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: Správce hesel Opera si nic nepamatuje !
Jsou hesla ve Správci hesel?
A taky musíš kliknout na tu ikonu s hesly, v mém případě je to klíč, ale může to vypadat různě - podle motivu Opery.
A taky musíš kliknout na tu ikonu s hesly, v mém případě je to klíč, ale může to vypadat různě - podle motivu Opery.
Super, moc díky. Kliknu na to a samo se to přihlásí. Jen bych potřeboval ještě takovou maličkost, na seznamu mam email jak @seznam.cz tak @email.cz a když kliknu na tu ikonu tak se mi přihlásí ******@seznam.cz a já bych potřeboval aby se primárně přihlašoval ten @email.cz můžu někde to první ze správce hesel vymazat ?
Když je ten rámeček kde se vyplňují hesla žlutě lemovaný jak to máš na obrázku ,tak si heslo právě že pamatuje.Je ale potřeba kliknout jap píše Blue Spirit na ten klíč.

-
- Pohlaví:
Nástroje - Pokročilé - Správce hesel, tam to odstraníš. Není to ale nutné, když klikneš na přihlášení, tak ti to dá výběr ke kterému účtu se přihlásit.
Ve správci možná nepoznáš které heslo odstranit, odstraň je obě a pak tam dej jen to co potřebuješ.
Ve správci možná nepoznáš které heslo odstranit, odstraň je obě a pak tam dej jen to co potřebuješ.
Re: Správce hesel Opera si nic nepamatuje ! Vyřešeno
Tak jak jsi řekl, smazal jsem oba a uložil jen ten který potřebuju a funguje to! Moc díky za pomoc. Už jsem myslel že se vrátím k Mozille ,ale tohle mě potěšilo. Ještě jednou díky. 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Tuto aplikaci zablokoval správce systému Příloha(y)
od Minapark » 21 bře 2025 07:38 » v Windows 11, 10, 8... - 10
- 7733
-
od RIKI22
Zobrazit poslední příspěvek
05 dub 2025 11:04
-
-
-
Jsem jediný uživatel PC, ale nemám oprávnění Správce!
od Minapark » 16 zář 2024 16:15 » v Windows 11, 10, 8... - 2
- 3789
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
21 zář 2024 10:40
-
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”