Chtěl bych v dávce napsat vyhledání výrazu v Google s tím že výraz se bude měnit dle výběru. Pokud by byla definice zápisu pro každý prohlížeč jiná použil bych defaultně IE.
Prosím nevíte někdo jak by měl vypadat zápis v příkazovém řádku? Pokud to lze vůbec z příkazového řádku provést.
Jak napsat vyhledání v Google do příkaz řádku - Jde to? Vyřešeno
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jak napsat vyhledání v Google do příkaz řádku - Jde to?
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Re: Jak napsat vyhledání v Google do příkaz řádku - Jde to?
Co tím chceš dosáhnout?
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Píšu ukázkovou dávku na příkaz ASSOC Tedy asociace soubor - program. Momentálně se zabývám vyhledáním neasociovaných přípon souborů. Je to další ze série dávek do FAQ již si mi pomáhal testovat dávku na Příkaz SHUTDOWN Ještě nějaké dotazy?
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Rozhraní existuje ke google aplikacím, že by ale šlo vyhledávat, o tom nevím. V nejhorším by to mělo jít obejít přes $ wget, protože hledání výrazů je uloženo v url
OK. Myslíš, že to bude používat více lidí? Máš přehled, kolik lidí používá ten skript pro shutdown? Já ho občas používám.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Jak napsat vyhledání v Google do příkaz řádku - Jde to? Vyřešeno
tak za
a) už sem něco našel http://www.maxiorel.cz/gooshorg-google- ... esky-navod ale nemůžu přijít na to jak to má být zapsané v příkaz řádku
b) Vzhledem k tomu že je zatím celé téma ve výstavbě a dávku jsem po předělání konceptu i s textem stáhnul k sobě do archivu zatím asi žádný ostatně stejně byla v přílohách chyba Dávka bude opět dostupná až se dostanu k příkazům začínajícím na S zatím začínám od A a postupně se budu prokousávat ABECEDOU a příkazy jak je tam napsáno téma vydá na knihu a rozhodně mám dost dlouho co dělat.
edit není to sice úplně perfektní ale nějak sem to pořešil bude to muset stačit.
a) už sem něco našel http://www.maxiorel.cz/gooshorg-google- ... esky-navod ale nemůžu přijít na to jak to má být zapsané v příkaz řádku
b) Vzhledem k tomu že je zatím celé téma ve výstavbě a dávku jsem po předělání konceptu i s textem stáhnul k sobě do archivu zatím asi žádný ostatně stejně byla v přílohách chyba Dávka bude opět dostupná až se dostanu k příkazům začínajícím na S zatím začínám od A a postupně se budu prokousávat ABECEDOU a příkazy jak je tam napsáno téma vydá na knihu a rozhodně mám dost dlouho co dělat.
edit není to sice úplně perfektní ale nějak sem to pořešil bude to muset stačit.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 4536
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
30 dub 2025 09:26
-
-
Google pixel 9 pro a 5g od kaktusu
od walderan » 09 čer 2025 21:57 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 1
- 3070
-
od zeus
09 čer 2025 22:08
-
-
- 2
- 4005
-
od petr22