to Orcus: a nebo nekvalitní servis, což by možná bylo pravděpodobnější.
Co se týká Apple, považuji se za Apple ovci. Produkty se mi líbí, začalo to iPodem, který nemá konkurenci. I nejlevnější Shuffle má překrásný zvuk. iPhone nemám, ani bych ty peníze za to nedal, protože ten telefon nelze provozovat bez datového tarifu. Neustále leze na net a to já nepotřebuju. Jsem rád, že si jako student zaplatím kredit..

O MacBoocích nemluvě, ale věřím, že ty ceny půjdou časem dolů..stále na toho Air šetřím, takže snad si ho do léta pořídím..

Osobně mám nyní HP iPaq Navigator 614c s WM6 a zatím naprostá spokojenost. Kupoval jsem ho za 2500,- na Aukru. Mám tam nahraný OS z HTC, takže v tom mám podporu počasí a tady těch různých blbostí. Má to Wifi, TOMTOM navigaci, prostě vše. Z tohoto důvodu už bych nikdy nešel do telefonu, do kterého si nemohu nic nahrát. iPhone opravdu všechno tahá přes iTunes, což je opravdu otrava. Android mě absolutně nenadchl, takže všem telefonům, které ho využívají se obloukem vyhejbám.
Od nového WM7 si slibují více, je fakt, že má dost negativů, ale věřím, že bude dobrý..jak už zde psal memphisto, chce to počkat až se rozšíří uživatelská základna, časem naroste množství aplikací a bude to srovnatelné, jako s 6.0
Také pokoukávám po nějakém HTC, jen ty ceny.. :-/