Problém s PC sestavou
Problém s PC sestavou
Ahoj, snad nebudu prispevkem uplne offtopic. V rychlosti se pokusím nastínit vcelku dlouhý příběh:) Mam sestavu z Mironetu... asi po 2 tydnech co mi nani vyprsela zaruka se na ni postupne v ramci trech servisu (nikdy panove z mironetu nenasli vse najednou) postupne vysrala grafika - pak udajne zakladni deska - a nakonec nějaká špatná sekce na HD jak se vyjadřil pan Hron. Tohle podle nich zapricinovalo ze sestava s 4 gb ram 512 nvidia geforce 8800gt grafikou a amd black edition 3.2ghz (dvoujadro) nezvlada bezne hry jako stary BF2. Kdyz to tato sestava nezvladla ani po techhle ne zrovna levnych vymenach (uz ted si asi nekteri z vas rikaji jaky sem byl vul) zacli panove z mironetu argumentovat tim ze je spatne nainstalovane os a servis 2x po sobe neuznali. Abych to zkratil, myslim si ze nejsem zadny super ajtík ale nainstalovat OS a vsechny potrebne aktualni ovladace primo z webu vyrobce umim. Pc ovsem stale nezvlada ani napr heroes 3
Jde mi o to ze shanim nekoho z prahy kdo by byl ochotny se za nejakou rozumnou cenu na sestavu kouknout a dát mi ji do herschopného stavu (bez zalohy jakychkoli dat). Protože se obavam že formou fora ten problem sam nevyresim. Díky za veskeré odpovedi.

Re: Problém s PC sestavou
No jo, já když slyším MIRONET, tak mě nějak svrbí pěsti. Možná je to tím, že jsem četl tento článek, pak tento, a také tento nebo tento ... Žeby alergie?
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Vítej na PC-HELP
Tak napiš, co je tam nového. Není mi jasné, co myslíš tím slovem "nezvládá". Zkoušel jsi nějaké benchmarky?
Výměnou myslíš, že Ti dali adekvátní nový kus a nebo sis vybral nějakou žhavou novinku?
Tak napiš, co je tam nového. Není mi jasné, co myslíš tím slovem "nezvládá". Zkoušel jsi nějaké benchmarky?
Výměnou myslíš, že Ti dali adekvátní nový kus a nebo sis vybral nějakou žhavou novinku?
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Takže:
VGA Asus EN8800GT / 512MB DDR3 / HTDP / 2xDVI-I / PCI-E - vyměnou za: VGA GIGABYTE 8800GTS / 512MB DDR3 / DVI / TVout / PCI-E /
MB MSI K9N SLI-2F / nForce 570 Sli / DDR2 / AM2 - výměnou za: MB ASUS M4A78 / AMD770+SB710 / DDR2 / 5xSATA2 / GLAN / 6xUSB 2.0 / RAID / eSATA / 8ch.audio / AM2+ / ATX
jinak mi tvrdili ze vzhledem k zaprasenosti casu je treba novy takze z puvodniho: Case RedStar Hero10 / 2x USB + audio / 400W s 12cm větráčkem - za: COOLERMASTER Centurion 534 Light/ černý / hliník / bez zdroje
Jeste je vymeneny HD ale za uplne stejny tam bych problem nevidel.
Zátěžové testy a benchmarky delali v Mironetu viz. tahle poznamka:
Diagnostikou zjištěn poškozený OS - nutná reinstalace, s čistým OS na servisním HDD PC běží bez problémů, včetně náročnějších her. Hardwarové testy v pořádku. Reklamace je proto zamítnuta.
Přijel sem domu, přeinstaloval, nainstaloval Battlefield 2 s veskerýma patchema a po 2 a pul minutach hrani na nejnizsi rozliseni se to zaclo nesmyslne kousat. Takze to vypadalo asi tak ze sem 30 vterin hral a deset vterin koukal jak se to pri pohybu myší kouše. Vtipné je že stejnou reakci to ma pri nejvyssim rozliseni a ty dvě minuty si zahraju napriklad i Mafii 2 nez se zacne sekat. Napadají mě teploty v casu, protoze když mi je menili odebrali mi Arctic Cooling Arctic Fan 12l / 120mm / ventilátor + Arctic-Cooling Fan / AF12025 / 120mm / PWM s tím že tenhle case to nepotrebuje. Mám si udělat nějaký benchmark sám? Posles prolin na nejaky download pls? Dekuji moc.
VGA Asus EN8800GT / 512MB DDR3 / HTDP / 2xDVI-I / PCI-E - vyměnou za: VGA GIGABYTE 8800GTS / 512MB DDR3 / DVI / TVout / PCI-E /
MB MSI K9N SLI-2F / nForce 570 Sli / DDR2 / AM2 - výměnou za: MB ASUS M4A78 / AMD770+SB710 / DDR2 / 5xSATA2 / GLAN / 6xUSB 2.0 / RAID / eSATA / 8ch.audio / AM2+ / ATX
jinak mi tvrdili ze vzhledem k zaprasenosti casu je treba novy takze z puvodniho: Case RedStar Hero10 / 2x USB + audio / 400W s 12cm větráčkem - za: COOLERMASTER Centurion 534 Light/ černý / hliník / bez zdroje
Jeste je vymeneny HD ale za uplne stejny tam bych problem nevidel.
Zátěžové testy a benchmarky delali v Mironetu viz. tahle poznamka:
Diagnostikou zjištěn poškozený OS - nutná reinstalace, s čistým OS na servisním HDD PC běží bez problémů, včetně náročnějších her. Hardwarové testy v pořádku. Reklamace je proto zamítnuta.
Přijel sem domu, přeinstaloval, nainstaloval Battlefield 2 s veskerýma patchema a po 2 a pul minutach hrani na nejnizsi rozliseni se to zaclo nesmyslne kousat. Takze to vypadalo asi tak ze sem 30 vterin hral a deset vterin koukal jak se to pri pohybu myší kouše. Vtipné je že stejnou reakci to ma pri nejvyssim rozliseni a ty dvě minuty si zahraju napriklad i Mafii 2 nez se zacne sekat. Napadají mě teploty v casu, protoze když mi je menili odebrali mi Arctic Cooling Arctic Fan 12l / 120mm / ventilátor + Arctic-Cooling Fan / AF12025 / 120mm / PWM s tím že tenhle case to nepotrebuje. Mám si udělat nějaký benchmark sám? Posles prolin na nejaky download pls? Dekuji moc.
Pokud se nepletu tak gts je slabší než gt takže jestli to není překlik ta ti asi dali slabší grafiku něž byla 

Zkus pc zapojit do jiné zásuvky. 

- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
8800GTS ve variantě 512mb je rychlejší než klasická 880GT. Myslím, že potom bvyla přeznačená na 9800GTX.
Spíš se mi líbí, že skříň byla moc zaprasená, tak dáme novou
To se jako projede na kole nebo autem v lese a kupuje druhé?...
Máš ve správci zařízení vše ok? Ovladač grafiky jsi házel sám nebo tam máš ještě ten systémový?
Spíš se mi líbí, že skříň byla moc zaprasená, tak dáme novou

Máš ve správci zařízení vše ok? Ovladač grafiky jsi házel sám nebo tam máš ještě ten systémový?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Chlapi Vy mi dáváte
S tou jinou zásuvkou..výborná rada:) Ve správci zařízení vše v pohodě, mel sem origo windows xp home, ted sem si to par dnu zpatky ze zvedavosti preinstaloval na windows 7 ultimate ale chová se to do puntíku stejně. Veskere ovladače jsem stahoval aktualní ze stránek výrobce. S tou skříní to už je jen taková perlička
Ale trošku ste me ted zaskocili s tou grafikou. Jeden pise ze je slabsi druhy zase ze ne... ale ja myslim ze i kdyby slabsi byla mela by zvládnout hru typu HOMAM 3 z roku 1999
Tak se mozna zeptam jinak, neznate v Praze nejaký duveryhodny servis ktery mi muzete doporucit a at proboha nikdo nepise Alza 

Na té sestavě ti BF2 musí ject na najvyšší, to je bez diskuze.K té zásuvce, můžeš ji mít špatnou, takže někdy to i pomohlo, když pc u ostatních jelo a u toho majitele, kterému to nešlo, tak stašilo dát do jiné zásuvky.Servis neznám, ale být tebou, tak řeknu kamarádovi, co do toho dělá, přeci jen, většina firm, jsou sv....
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
AdamP píše: s čistým OS na servisním HDD PC běží bez problémů
Jediné místo kde může být zakopaný pes. Vyměň disk za nový. Na začátku píšeš, že na disku byly nějaké chyby - tzn. že ho také vyměnili??
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
ahoj chtel bych se zeptat co mam delat kdyz poustim hru a na obrazovce se mi objevi ez nesplnuji 3D akceleraci pozadovana je vshdr a ja mam t+l prosim poradte jak ji mam zmenit kdyz tak odepiste na email brankar294@seznam.cz prosiim odepiste sem zoufali 

Odpovědi na forum, a problémy se řeší tak, že si založíš svý téma. 
K té akceleraci, to nezměníš, musí to tvoje grafika podporovat, řešením je nová grafická karta s podporou té 3D akcelerace.

K té akceleraci, to nezměníš, musí to tvoje grafika podporovat, řešením je nová grafická karta s podporou té 3D akcelerace.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3405
-
od lukas222
Zobrazit poslední příspěvek
05 lis 2024 13:36