Problem s pripojeni
Problem s pripojeni
Zdravim vsichni prosim vas mam tady takovy problem s internetem.Totiz prestal mi po odinstalci beta firewall COMODO 3.0 fungovat internet.Sitova karta funguje ale kdyz jsem odhalil skryte ovladace a zarizeni tak jsem nasel IP NETWORK ADRESS PROTOKOL a OVLADAC PROTOKOLU TCP/IP ve stavu "nepracuje spravne(vykriznik,kod 24,proto mi zmizela adressa IP a vychozi maska brany)".Pri pokusu o obnoveni O.P. TCP/IP se mi zobrazuje hlaseni "při spusteni se nastala chyba,uvedeny soubor nenalezen".K tomu se mi ani nepodarilo obnovit sluzby "Klient DNS"a"Klient DHCP" v programu "Sluzby".Vymena sitove karty taky nepomohla.Pred vymenou karty jsem zkusil taky obnoveni systemu ale to taky nepomohl.Vymazal se neco pri odistalace firewallu?Co mam tedy delat?Preistalovat ovladace?.Diky moc za odpovedi
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problem s pripojeni
To vypadá na těžší naboření systému, kde jen samotná instalace ovladačů nepomůže. Navíc pokud jsi už zkoušel 2 síťovky.
Jde ti přidělit ip napevno zadáním v síťových adaptérech?
Jde ti přidělit ip napevno zadáním v síťových adaptérech?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
to si myslis jako prideleni sitove adresy v nabidce vlastnosti sitoveho adapteru, kde je horni pole pro zadani hodnoty a druha "neprideleno" ? k tomu interni kartu marvel yukon mam disabled a v pouziti je jednom externi.predtim jsem mel i vitualni LAN hamachi
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Píšeš docela zmatečně, ale asi myslíme totéž. Ve vlastnostech adaptéru v IPv4 nastavíš hodnoty napevno. Tím bys měl obejít klienta dhcp. Bohužel dns takto jednoduše obejít nepůjde
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
tak co se da delat prosim?sitovou kartu mam realtek
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Budeš asi muset opravit soubory nutné pro ty 2 služby. Jak na to ale přesně nevím. Někdo jiný se ale určitě najde
no me se to podarilo po zvoleni posledni znamou dobrou konfiguraci.nevim jak,ale diky za to ze jste me snazili pomahat :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 3494
-
od Bary-Jan
Zobrazit poslední příspěvek
05 úno 2025 22:07
-
- 19
- 4210
-
od Fargotroniac
09 čer 2025 13:19
-
-
PC při připojení HDD nejde nabootovat Příloha(y)
od warcraftan » 23 dub 2025 20:45 » v Problémy s hardwarem - 24
- 5131
-
od šulda
24 dub 2025 17:54
-
-
- 0
- 3133
-
od neytos