NTB anglické visty na české. Jde to?
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
NTB anglické visty na české. Jde to?
Zdravím, mám starší NTB na kterým jsou orig. anglické visty (licenční štítek na spodní straně). Lze do toho dát češtinu? Resp. jestli když to zformátuju vezmu CD s českou verzí nainstaluji tak jstli to bude fungovat či nikoliv. Není můj a právě si nejsem jistyý jestli to jde,tak radši 2x měřím a jednou řežu Díky :)
Re: NTB anglické visty na české. Jde to?
Ano, jde to, ale jenom na -
windows vista business
windows vista ultimate
windows vista enterprise
Stáhneš přímo verzi českého jazyka.A příště by nebylo od škody napsat co máš za windows !
windows vista business
windows vista ultimate
windows vista enterprise
Stáhneš přímo verzi českého jazyka.A příště by nebylo od škody napsat co máš za windows !
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
njn ja to fakt nenapsal :)Jsou tam Home premium OEM Lenovo Singapore. Opsal jsem to ze štítku,pže nemám nabíječku a book je momentalne out. Takže předpokládám že to nepůjde a můžu buď z5 angl. nebo tam dát linux a nebo nějaký piráty. :/
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jenom abych poupravil Hafcoolovo info - u Vista Ultimate to lze kdykoliv změnit jazyk, u ostatních edic typu Business a Enterprise záleží na licenčním podmínkách které byly při koupi těchto licencí sjednány.
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
A odpověď tedy je, že nelze u edice Home Premium. 

Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Můžeš si i nainstalovat jazykový balík a budeš je mít v češtině. Ne vše,ale drtivou část ano, ale stejně budou stahovat aktualizace jako pro anglickou verzi a je nebezpečí, že se to opět přepne do angličtiny. Já mám třeba na booku anglické Windows a neměnil bych za české. Už jsem si na to nějak zvykl 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak jsem koukal na ten jazykový balík co psal memphisto a myslíš tím ten "Sada Language Interface Pack (LIP) systému Windows Vista" nebo se jedná o neco jiného? Píšou že je to pro libovolnou edici,ale není přeložené vše. Pak je tam ještě Sada Multilingual User Interface Pack (MUI) ale to je právě jenom pro Ultimate a Enterprise,pokud tomu všemu dobře rozumím?
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jj,přesně ten LIP jsem měl na mysli 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak jsem se k tomu dokopal a stalo se nasledující. Vložl jsem instalaní CD s českou verzí vist,nabootoval,zformatoval nainstaloval,vse probíhalo normálně a v českém jazyce,nakonec jsem zadal licenční klíč zespodu NTB a hle byl jsem ve woknech. Vše česky. Chtěl jsem tedy regnout kopii u MS přes internet,ale napsalo to že tato kopie nelze ověřit po internetu (internet ale fachal). Dalo to možnost registrovat telefonicky,tak jsem volal,jenže ta bezplatná linka co uvádí funguje pouze z penvé linky,takže mě to poslalo do pryč.Musel jsem tedy u kamoše co má pavnou linku zavolat od nej. Po zadaní číselné kombinace se produkt aktivoval. Stahnul jsem SP1 SP2 vše v pořádku, poté jsem dotáhnul zbytek aktualizací,vše bez problémů.
Závěrem: Na notebook ktery byl koupený v USA a na kterým byly anglické visty mi šly nainstalovat české visty home premium. Týpek to ted zkouší jestli bude vše v poho,tak uvidíme.
Závěrem: Na notebook ktery byl koupený v USA a na kterým byly anglické visty mi šly nainstalovat české visty home premium. Týpek to ted zkouší jestli bude vše v poho,tak uvidíme.
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”