Z vista na seven
Z vista na seven
Dobrý večer mám na notebooku, který jsem koupil s os vista, nově nainstalovaný windows 7. Ovšem nejdou mi interaktivní klávesy jako je Volume, stop, play, klávesa Fn, nezobrazují se mi animace (treba po pripojeni ntb k síti). Nevíte co s tím?
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Z vista na seven
Musíš si stáhnout na tvůj notebook ovladače Hotkey a něco jako OSD
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Nemohl bys mi dát tip na nějaký odkaz? mám NTB Asus N50
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
díky moc
achjo, kdyz si stahnu nejakou utilitku a chci ji nainstalovat tak mi to napise ze to podporuji pouze ntb asus(kterej já mam)...
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
A stahuješ 32bit nebo 64bit? Některé modely vyžadovaly dodržení pořadí instalace ovladačů a zrovna HotKey byly někde na prvním místě.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”