Ahojte ,
již jsem na foru hledal ale nenašel . Mám OS win 7 a ať dělám co dělám nemůžu najít odpověd ..
Mám zaplé skype , nemám ho připnuté na liště ,ale z té lišty prostě nejde vypnout .. Když jsem si na Xp normálně kliknul u skype na křížek okno se vypnulo z lišty a vpravo u hodin zůstala jen malá ikonka .. Zatím co u win 7 (pokud chci skype mít zaplé - online) tak ho nemůžu z lišty dostat .. Není to tím že ho tam mám připlé to né .. Ani nastavením lišty .. Něvím jestli to prostě u win 7 tak je .. Děkuji předem za radu :)
Skype v liště :( Vyřešeno
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Skype v liště :( Vyřešeno
Buď aktualizuj Skype, nebo na zástupci, přes kterého ho spouštíš nastav Kompatibilitu na Win XP
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Re: Skype v liště :(
Mě to dělá taky
, a strýcovi na win 7 taky.
EDIT: Žbeky, moc dík! Ta kompatibilita mě nenapadla a funguje to!

EDIT: Žbeky, moc dík! Ta kompatibilita mě nenapadla a funguje to!
Super díky Žbeky ,funguje to :)
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Není zač
Pokud to je vše, označ prosím téma za vyřešené zelenou fajkou vpravo.
// Označeno za vyřešené
// mike007

// Označeno za vyřešené
// mike007
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 8053
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
13 bře 2025 13:38