odstranit složku... Vyřešeno
odstranit složku...
Zdravím potřeboval bych radu-jak odstranit program Files ..viz.příloha...!!! vyzkoušel jsem změnit oprávnění zabezpečení a pořád ukazuje ,že nemám práva .... i v nouzovém režimu (bez už.účtu) taky nejde a proto bych těl vás tím to poprosit o případné rady.. díky..:)) PS. v té složce žádný program není ...PRázdno
- defender3
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Re: odstranit složku...
Ovládací panely - uživatelské účty - ( tvůj název účtu ) = máš nastaveno jako správce?
CPU : Intel Core 2 Quad Q9000 2.0 GHz , 1066 MHz FSB ; GK : NVIDIA GeForce GT240M 1024 MB ; HDD : 500 GB ; RAM : 4 ( 2+2 ) GB DDR2 1066 MHz ; OS : Microsoft Windows 7 Ultimate x64 ; MOUSE : Logitech MX518 ; SPEAKERS : Creative fatal1ty HS - 800 ; MOUSEPADS : SteelSeries QcK a RAZER Vespula
Ano jsem Administrátor(správce)...
I kdyby jsi jí smazal, tak se znovu vytvoří. Na 64bitovém OS slouží na 32bitové programy (pokud se nepletu, jedu na XP 32bit).
já jedu win Vista 32 bit... a Ta složka se mi vytvořila ,když jsem instaloval Visty... a žádný software tam není..
Tak si ji přivlastni (dej si práva), nebo použij: Unlocker 1.8.5
Ok..vyzkouším,ale když jsem použil už Revo Uninstaller Pro.. tak nevím jest-li to pomůže..)) jedině pak už jen reinstal...))
-
- Pohlaví:
Ta slozka je vytvorena automticky pro potencialni instalci 32 i 64bit verzi programu (i kdyz by mela mit oznaceni Program Files(x86)), - tak se rozdeluje co/jaky program kam zapsat. Klidne ji tam muzes nechat (a kdyz ti vadi - skryj ji), a pravdepodobne ti to brani v odstraneni prave proto, ze byla vytvorana primo pri instalaci OS Vista.
Naposledy upravil(a) peacoq dne 19 lis 2010 20:20, celkem upraveno 1 x.
Re: odstranit složku... Vyřešeno
jak se zdá tak to šlo lehce odstranit viz :Unlocker 1.8.5...Všem moc moc děkuji za dobré rady...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Jak odstranit okna při spouštění - Chrome Příloha(y)
od NIESRA » 08 pro 2024 10:42 » v Internet a internetové prohlížeče - 2
- 4869
-
od NIESRA
Zobrazit poslední příspěvek
08 pro 2024 11:29
-
-
-
Jak odstranit zelená čísla ve wordu Příloha(y)
od symetrala » 14 zář 2024 13:54 » v Kancelářské balíky - 3
- 3442
-
od elninoslov
15 zář 2024 09:27
-
-
-
Jak odstranit zaškrtávací ikonu (prázdný čtverec) ve WORDU? Příloha(y)
od Zabral688 » 08 pro 2024 12:20 » v Kancelářské balíky - 9
- 4157
-
od mmmartin
09 pro 2024 08:27
-
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”