Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, co si myslíte o MS Officu 2010. Má cenu si ho kupovat když mám 2007 nebo mám počkat na další verzi? Nejvíce zže všeho z nich využívám PowerPoint...
Našel jsem možnost zakoupení klíče (http://expresobchod.cz/Main.aspx?CLS=PR ... E_EQ=24829). Je tato možnost oficiálně uznávaná? Stačí zakoupit klíč na tomto webu, stáhnout se český Office 2010, vložit klíč a mít PLNOU VERZI programu?
Nejsem si tím jistý, protože tam je uvedeno, že se jedná o OEM licenci, což je podle mých zdrojů licence určená pouze k předinstalování na nový PC...
Jako vždy mockrát děkuji...
Vyplatí se Office 2010? Vyřešeno
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Vyplatí se Office 2010?
Používal jsem dlouhou dobu 2007, ale ihned při příchodu 2010 jsem na ně přešel. Nemohu si je vynachválit, jak rychlost, tak spolehlivost a přehlednost rozhraní. Co 2007 začala, to 2010 úspěšně dořešila a s tímto balíkem se mi dělá ještě lépe, než v případě verze 2007.
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
-
- Pohlaví:
Co se tyce legalnosti:
- ano, je to v poradku; zakoupis klic a produkt stahnes na serveru, kde je umisten http://www.office.com/productkeycard
- OEM potom neznamena licenci, ale typ produktu - sdileny/vazany, kdy po nainstalovani neni prenosny, protoze nemas instalacni medium, ale jen klic, takze s timto klicem to naistalujes (asi) jen jednou, ale NEVIM presne.
( - respektive: koupis klic, stahnes produkt, zadas klic, instalujes, - kdyby jsi to chtel stahnout na jinem/dalsim PC a tim samym klicem instalovat a nebo na plnou verzi aktivovat jiz predinstalovany Office, jeslti je klic opakovatelne pouzitelny pri reinstalaci, nebo by jsi ho chtel pouzit na dalsi instalci)
Za dobrej peniz bych to poridil.
- ano, je to v poradku; zakoupis klic a produkt stahnes na serveru, kde je umisten http://www.office.com/productkeycard
- OEM potom neznamena licenci, ale typ produktu - sdileny/vazany, kdy po nainstalovani neni prenosny, protoze nemas instalacni medium, ale jen klic, takze s timto klicem to naistalujes (asi) jen jednou, ale NEVIM presne.
( - respektive: koupis klic, stahnes produkt, zadas klic, instalujes, - kdyby jsi to chtel stahnout na jinem/dalsim PC a tim samym klicem instalovat a nebo na plnou verzi aktivovat jiz predinstalovany Office, jeslti je klic opakovatelne pouzitelny pri reinstalaci, nebo by jsi ho chtel pouzit na dalsi instalci)
Za dobrej peniz bych to poridil.
Taky si myslím, že za tuhle cenu by se to vyplatilo... Ale co znamená nápis (na fotce): URČENO PRO NÁKUP S NOVÝM POČÍTAČEM? Vážně to nemusí platit? Viděl jsem to třeba tady: http://www.elektroplus.cz/889-kancelars ... acni-klic/
A ještě jedna věc: Mám nový PC (asi 3 měsíce) a stáhl jsem si zkušební verzi (na 60 dní).
I když mám 4Gb RAM, celé se mi to často "seká". Když to zapnu (konkrétně PowerPoint 2010), načítá to asi 2x pomaleji než 2007. Při ukládání je to podobné. Včera mi to během prezentace (předvádění) úplně zamrzlo.
Je to tím, že je to omezená zkušební verze nebo by mi to dělalo i při koupené plné verzi? Nebo je chyba někde jinde?
A ještě jedna věc: Mám nový PC (asi 3 měsíce) a stáhl jsem si zkušební verzi (na 60 dní).
I když mám 4Gb RAM, celé se mi to často "seká". Když to zapnu (konkrétně PowerPoint 2010), načítá to asi 2x pomaleji než 2007. Při ukládání je to podobné. Včera mi to během prezentace (předvádění) úplně zamrzlo.
Je to tím, že je to omezená zkušební verze nebo by mi to dělalo i při koupené plné verzi? Nebo je chyba někde jinde?
Stojím za 2010 víc, než kdysi za 2007.
Vyrovná se už 2010 rychlostí 2003? Excel 2007 byl totiž při mém posledním zkoušení pomalejší než Excel 2003 ...
Mě stačí Open Office 

Jo, OpenOffice stačí bohatě stačí pro základy... MS Office je lepší pro pokročilou grafiku, ale je šíleně drahý...
PROSÍM ODPOVĚZTE NĚKDO! BYLY TADY DOTAZY OHLEDNĚ RYCHLOST MS!!!
PROSÍM ODPOVĚZTE NĚKDO! BYLY TADY DOTAZY OHLEDNĚ RYCHLOST MS!!!
Já si před 2 týdny koupil Office 2010 a jsem náramně spokojený. Běhá mi to na 6 let staré desce procesor AMD 3000+, takže šnek..
. Předtím jsem měl Office 2007 a nějak nepozoruji rozdíl v rychlosti mezi 2007 a 2010. Ale rozhodně mám vyzkoušené, že Office 2007 jsou podstatně pomalejší než Office XP, hlavně při větším objemu dat to je vidět. Take z toho vyplývá, že i Office 2010 budou pomalejší než Office XP. A myslím že Office XP a Office 2003 bude asi rychlost totožná. Co se týče stability tak také perkfektní.
A k těm Oppen Office, většině lidem to stačí. Ale rozhodně Office nějsou lepší kvůli grafice z mého pohledu. Já využívám pokročilé funkce Excelu včetně VBA. To by Open Office neuměli.
Jsem zapomněl dodat. že vše co jsem napsal se týká pouze Excelu, s ostatním nemám zkušenosti.

A k těm Oppen Office, většině lidem to stačí. Ale rozhodně Office nějsou lepší kvůli grafice z mého pohledu. Já využívám pokročilé funkce Excelu včetně VBA. To by Open Office neuměli.
Jsem zapomněl dodat. že vše co jsem napsal se týká pouze Excelu, s ostatním nemám zkušenosti.
Naposledy upravil(a) atari dne 19 lis 2010 22:37, celkem upraveno 1 x.
Superior píše:Jo, OpenOffice stačí bohatě stačí pro základy... MS Office je lepší pro pokročilou grafiku, ale je šíleně drahý...
Pro pokročilou grafiku, pro jakoukoli rozumnou sazbu textu je tu vynikající Adobe InDesign. Třeba „sázet“ ve wordu může jen masochista (je ale fakt, že používat ID jako textový editor je asi obdobná zhovadilost). Jenže ten InDesign stojí 19 klacků, takže nemít služební, asi bych si hodil mašli; ale stejně si jednou našetřím na svůj, je prudce návykový.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Já vždycky používal OO, nicméně nedávno jsme se ještě s kamarády dohodli a koupili dohromady Home and Student 2010 a jsem nadmíru spokojen. Nevím, proč ti to nabíhá pomalu, mě vše běhá velmi svižně. Graficky není skoro co vytknout a funkčně téměř taky ne. Když ještě dodám, že jsem to koupil jako 2007 v programu technologické záruky a vyšlo mě to tedy na nějakých 670,- Kč... nemůžu si stěžovat
I believe in winners and loosers and in freedom to fail
To je fakt dobrá cena... Nevíte teda někdo, proč je to na mém PC tak nestabilní?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 2180
-
od Kminek
Zobrazit poslední příspěvek
02 pro 2024 10:12
-
- 1
- 2083
-
od elninoslov
03 led 2025 17:28
-
-
Převádění Dokumentu z MS Office do online prostředí
od zuzana3 » 10 dub 2025 13:00 » v Kancelářské balíky - 1
- 3660
-
od Gerete
10 dub 2025 13:48
-
-
-
MS Office nelze spustit - Exception code: 0xc0000005
od krysarr » 18 dub 2025 15:52 » v Windows 11, 10, 8... - 3
- 3499
-
od pcmaker
20 dub 2025 20:38
-
-
-
Instalace Office 2021 přes Deployment Tool Příloha(y)
od atari » 30 lis 2024 15:21 » v Kancelářské balíky - 5
- 3406
-
od atari
01 pro 2024 20:23
-