Ahoj tak se na vás po delší době opět obracím s dotazem. Mám nádledující problémy: 1) když zapnu PC využití ramky je cca 35% což je normální poté pustím hru využití stoupne na 61 ale po vypnutí hry je stále na 61% a ještě narůstá po zapnutí jednoduchých aplikací viz příloha. Mám Windows 7 64 bit a 4GB ram.
2) když chci nastavit na grafické kartě vlasní nastavení tak se nic neuloží. Zkoušel jsem i jiné ovladače ale bez výsledku. kartu mám Nvidia Geforce gtx 480
Budu rád za každou radu Děuji :)
extrémní využití ramky + problém s graf. kartou
Re: extrémní využití ramky + problém s graf. kartou
Využitím paměti RAM bych se nezabýval. To je v režii OS, který si sám určuje, co do paměti uloží a co naopak uvolní. Co je v RAM, je rychle dostupné, co je na pevném (mechanickém) disku, na to se musí čekat. Windows 7 mají správu RAM paměti na velice dobré úrovni a není vhodné do toho jakkoliv zasahovat. Jediný zásah, který můžeš udělat, je vypnout aplikace běžící na pozadí, ale nemyslím si, že by to v tomto případě mělo nějaký smysl.
V čem měníš nastavení grafické karty a jaké nastavení měníš? Jaké máš nainstalované ovladače?
V čem měníš nastavení grafické karty a jaké nastavení měníš? Jaké máš nainstalované ovladače?
OK ale zdá se mi že čím děle mám zapnutý PC tak tím více RAM mi to bere a po vypnutí nějaké hry se RAMKy ne a ne uklidnit pořád jedou na vysoký výkon. Jinak po zapnutí PC je vše ok to berou RAMKy cca 37%, jeste přidávám screen:
Ovladače používám tyhle:
Version: 260.99 WHQL
Release Date: 2010.10.25
Operating System: Windows 7 64-bit, Windows Vista 64-bit
Language: English (U.S.)
File Size: 128 MB
Nastavení měním hlaně vyhlazování hran prostě 3D nastavení... a měním to klasicky přes Nvidia ovládací panel. Jde o to že nastavit to dokonce se mi to při vypínání ovládacího panelu zeptá zda chci uložit nastavení. Dám ano ale nic se neuloží vše zůstane standartně nastaveno :(
Přikládám ještě další screen po 5 hodinách spuštěného PC... RAMKY berou poříd víc a víc přitom mám spuštěné jen základní aplikace :(
Ovladače používám tyhle:
Version: 260.99 WHQL
Release Date: 2010.10.25
Operating System: Windows 7 64-bit, Windows Vista 64-bit
Language: English (U.S.)
File Size: 128 MB
Nastavení měním hlaně vyhlazování hran prostě 3D nastavení... a měním to klasicky přes Nvidia ovládací panel. Jde o to že nastavit to dokonce se mi to při vypínání ovládacího panelu zeptá zda chci uložit nastavení. Dám ano ale nic se neuloží vše zůstane standartně nastaveno :(
Přikládám ještě další screen po 5 hodinách spuštěného PC... RAMKY berou poříd víc a víc přitom mám spuštěné jen základní aplikace :(
Tak ramky už jsem snad vyřešil :) ale pořád mi blbne grafická karta. Zkoušel jsem dát jiné ovladače u kterých se nastavení uloží ale ve hře se neprojeví. Myslíte, že je to problém ovladačů? Holt si budu muset počkat až Nvidie vydá další ovladače snad už budou funkční :( Opravdu s Gtx480 nikdo nemá zkušenosti?
Edit: když spustím např mafii 2 tak to jde protože si vše nastavím přímo ve hře ale v Microsoft Flight simulatoru nelze nastavovat vyhlazování a tak to musím nastavovat přes ovladače graf. karty - bohužel bez výsledku :(
Edit: když spustím např mafii 2 tak to jde protože si vše nastavím přímo ve hře ale v Microsoft Flight simulatoru nelze nastavovat vyhlazování a tak to musím nastavovat přes ovladače graf. karty - bohužel bez výsledku :(
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 2144
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
12 lis 2024 07:22
-
-
Problem s grafickou kartou GIGABITE 3070Ti Příloha(y)
od M4rrywanna » 04 pro 2024 16:17 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2117
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
08 pro 2024 07:59
-
-
- 0
- 2114
-
od admiss