Co je to E-shrooms? Vyřešeno
Co je to E-shrooms?
Co je to E-shrooms? Konkrétně tahle stránka: http://www.teamdead.net/gentoo/e-shrooms/. Byl jste někdo na této stránce? Vím, že nejlepší by bylo vyzkoušet a jít na tu stránku, ale já jsem převážně opatrný. Tak ví to tedy někdo?
Pokud máte rádi elektronickou hudbu a nemáte co na práci, můžete si poslechnout mou hudební tvorbu na SoundCloudu.
Případně mě můžete podpořit koupí mých skladeb/EP na iTunes nebo poslechem mé tvorby na Spotify :)
Případně mě můžete podpořit koupí mých skladeb/EP na iTunes nebo poslechem mé tvorby na Spotify :)
Re: Co je to E-shrooms?
Zřejmě RGB past na epileptiky. 

- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
- jimmy3
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
po 30 sekundách sledování ze mi z toho událo pěkně zle, doporučuji

CPU Intel Core i5-3210M GPU NVIDIA GeForce GT 640M RAM 8GB DDR3 HDD 1TB+1TB OS Windows 10
CPU AMD Phenom II X4 965 BE GPU SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 4G RAM 8GB DDR3 SSD 120GB HDD 500GB OS Windows 10
CPU AMD Phenom II X4 965 BE GPU SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 4G RAM 8GB DDR3 SSD 120GB HDD 500GB OS Windows 10
docela slušnej motohlav :)
Pro zájemce – ten flashový nesmysl si můžete i stáhnout: http://www.teamdead.net/gentoo/e-shrooms/rgb.swf
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Jaké následky mě čekají při shlédnutí? 

Pokud máte rádi elektronickou hudbu a nemáte co na práci, můžete si poslechnout mou hudební tvorbu na SoundCloudu.
- Scary
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Parádně mi to tu osvětlilo maji mistnost kdyz jsem zhasl :)
MSI GX620X - Windows 7 Ultimate 64bit | mouse: SteelSeries IKARI | headset: SteelSeries Siberia v2
Jimmy3: Jak se ti udělalo zle?
Já jsem do toho civěl 5 minut a nic
Přesně jak říká Scary, je to dobré osvětlení
Já jsem do toho civěl 5 minut a nic

Přesně jak říká Scary, je to dobré osvětlení

- shen477
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Taky do toho čučím delší dobu nic :). Zkuste se ale dívat na jeden bod, jedno místo-to je mdlo 

Než se zeptáte :::::: Než založíte téma

zřejmě to má fungovat asi právě jako kontakt jednoho bodu, jinak jsem na to koukal a nic moc, ale na ten jeden bod jsem to ještě nezkoušel 

- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Celkem je to šílenost pro oči.
Ten, kdo není zvyklý na monitor a třeba i 3D, tak tomu to může působovat problém.

Ten, kdo není zvyklý na monitor a třeba i 3D, tak tomu to může působovat problém.
Naposledy upravil(a) Owner dne 20 lis 2010 22:10, celkem upraveno 1 x.
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
-
- Pohlaví:
Taky me to pobavilo, a byt epileptik - asi bych to uz nemusel ani napsat 
Ja jsem doposud vystacil s timto... http://piv.pivpiv.dk/

Ja jsem doposud vystacil s timto... http://piv.pivpiv.dk/
Zpět na “Web-tipy a vaše weby”